03 / 05 / 2024

Haydar Aktürk chp

Haydar Aktürk chp

CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk kimdir? Haydar Aktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk!ün biyografisi...

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Benzin fiyatları niye yükseliyor? İndirim alınıyor ama pompaya yansıtılmıyor

Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, Türkiye'nin ülke olarak Rusya'dan indirimli petrol almasına rağmen benzin fiyatlarının sürekli artmasının doğru olmadığını söyledi.

Benzinle motorin arasındaki makas daha da açılacak çünkü...

Doların baskısı ve Avrupa'daki resesyon nedeniyle gerileyen petrol fiyatları pompaya yansıyacak mı? İşte merak edilen bu sorula Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk yanıt verdi. Aktürk'e göre benzinde fiyatlar gerileyecek ancak motorin ve türevleri negatif ayrışacak.

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Sozcu.com.tr'den Emre Deveci'ye konuşan eski BOTAŞ Gaz Alımı Daire Başkanı Ali Arif Aktürk, gaz fiyatlarının çok yüksek seyrettiğine işaret ederek “Çok endişeliyim, bu kış çok zor geçecek” dedi.

Benzin ve motorinde kritik tarih verildi! Uzman isim o ayları işaret etti! İndirim geliyor mu?

Uzman isimler akaryakıt fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, akaryakıt fiyatlarına indirim gelebilecek tarihleri açıkladı. İşte o açıklama...

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Şok eden açıklama... İşte akaryakıtta beklenen litre fiyatı!

Eski BOTAŞ yönetici Ali Arif Aktürk, akaryakıtta litre fiyatının yazın 32 TL'yi bulacağını söyledi.

Maspor İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maspor İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Muammer Aktürk tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Aktürk chp Haberi

Haydar Aktürk chp

Haydar Aktürk kimdir?

1960 yılında Osmaniye’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Osmaniye’de tamamladı. 1982 yılında A.D.M.M.A Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 


1985-1990 yılları arasında Ç.Ü. İskenderun Meslek Yüksek Okulu – Harita Kadastro ve İnşaat bölümlerinde Öğretim Görevlisi olarak ders verdi. Mimarlar Odası’nın çeşitli kademelerinde görev aldı. 2 dönem genel merkez denetleme kurulu üyeliği yaptı. 


1985 yılından bu yana serbest mimar olarak çalışmaktadır. 1977 yılından bu yana Osmaniye merkez olmak üzere Adana, Hatay, G.Antep, K.Maraş, Mersin il ve ilçelerinde mimari proje çalışmalarını sürdürmektedir. 


1986 yılından bu yana yaptığı mesleki çalışmalarda 1000’e yakın projeye imza attı. İskenderun’da bulunduğu dönemde CHP İlçe Yöneticiliği ve Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 29 Mart 2009’da yapılan yerel seçimlerde CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı...