18 / 05 / 2024

Haydar Ali Karadağ

Haydar Ali Karadağ

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ali Geldi tarafından kuruldu.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Galataport projesinin çalışmalarında son durum ne?

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Galataport’tan başlayıp AKM’de sona erecek olan güzergahı dolaştı.  Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'ne ilişkin açıklamalarda bulunan Haydar Ali Yıldız, "Galataport'ta sona yaklaşıldı" dedi.

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere!

17 Şubat 2017'de temeli atılan Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Caminin inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, cami inşaatının yüzde 80-90 oranda bittiğini söyledi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Okmeydanı’nın kaybedecek zamanı yok. Bizim hep birlikte elimizi taşın altına koyma konusunda irademizi netleştirmemiz lazım. El birliğiyle çocuklarımıza daha sağlam, daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir Okmeydanı’nı bırakmış olacağız” diye konuştu.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Haydar Ali Karadağ Haberi

Haydar Ali Karadağ

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.


2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...