02 / 05 / 2024

Haydar Kösoğlu vefat

Haydar Kösoğlu vefat

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Haydar Kösoğlu vefat Haberi

Haydar Kösoğlu vefat

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ailesinin taziye ilanı şu şekilde: 

"Merhume Emine ve merhum Muallim Osman Kösoğlu'nun oğlu, MErhume Havva ve Merhum Süleyman Tavukçuoğlu'nun damadı, Aydın - Didem Kösoğlu, Ali - Aylin Kösoğlu Erel, Aydan Kösoğlu, Adnan - Pınar Kösoğlu'nun kıymetli babaları, Dilay, İdmail Hazar ve Haydar Kösoğlu'nun biricik dedeleri, Yaşar Melek Kösoğlu'nun sevgili eşi Haydar Kösoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Acımız çok büyük. 

Cenazesi 5 Kasım 2021 Cuma günü (bugün) Erenköy Galip Paşa Camii'nden ikindi namazına müteakiben, Karacaahmet Mezarlığına defnedilecektir. Mekanı cennet olsun. Seni şimdiden çok özledik."

"Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Haydar Kösoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı...