05 / 05 / 2024

Haydar Revi Akyazı Stadında incelemelerde bulundu

Haydar Revi Akyazı Stadında incelemelerde bulundu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu, partisinin İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Trabzon'da 1,3 milyar lira bütçeli 216 proje hizmete alınacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı açıklamada, "Trabzonluları, yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete alınacak 1 milyar 365 milyon liralık 216 projenin toplu açılış törenine davet ediyorum" dedi.

İşte Trabzon'a yapılacak 7 mega proje!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon’daki üç milletvekiliyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Trabzon’daki projeler ve teşkilat sorunları masaya yatırıldı.

Trabzon Şehir Hastanesi Akyazı’ya yapılacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar şehir hastanesinin Trabzon için bir ihtiyaç olduğunu ifade etti. Başkan Revi, Trabzon şehir hastanesinin Akyazı’ya yapılacağını söyledi.

Haydar Revi Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu, partisinin İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi.

TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları!

TOKİ 384 konutluk Sakarya Akyazı 384 Konutluk Alt GelirGrubu kapsamında yer alan 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları altyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler, asfalt ve asfalt yama çalışmalarını da hava şartlarının elverdiği koşullarda gerçekleştiriyor.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Yağmur, sel gibi afetler için önlemler alınıyor.

Akyazı Göl Park'a sosyal alan inşa ediliyor!

Karşısında Aksartepe, önünde ise muhteşem göl manzarası, doğal güzelliği, tertemiz havası ve geniş bir çevresiyle Akyazı için harika bir dinlenme ve piknik alanı olacak olan Göl Park’taki çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Akyazı Bölge Otopark Alanı için acele kamulaştırma!

Sakarya Akyazı İlçesi Akyazı Bölge Otopark Alanı-1 Projesi kapsamında Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. Karar bugün 29376 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Akyazı Stadı Trabzon'a vizyon kazandıracak!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün ile birlikte Akyazı Stadında incelemelerde bulundu.

Akyazı Spor Tesisi ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Spor Tesisi Yapım İşi İhalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılan ihaleye 5 firma teklif verdi. İhale sonucu komisyon değerlendirmelerinin ardından kamuoyu ile paylaşılacak...

TOKİ Başkanı Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. Ergün, projeyi yürüten firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin Trabzon şehrine vizyon kazandıracağını söyledi.

Haydar Revi Akyazı Stadında incelemelerde bulundu Haberi

Haydar Revi Akyazı Stadında incelemelerde bulundu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak’la yapımı devam eden Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. Stadı dolaşarak yetkililerden bilgi alan Başkan Revi, “Trabzon’umuza ve Trabzonspor’umuza yakışacak bir spor kompleksinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Stadın açılış tarihiyle alakalı spekülasyonlara aldırış etmeyelim ve buraya gereken desteği hep birlikte verelim. Allah’ın izniyle önümüzdeki sezonda Trabzonspor’umuz maçlarını burada oynayacaktır ve tarih buradan yazılmaya devam edecektir” dedi.

Deniz dolgusu üzerine yapılmasından dolayı stadyumlar arasında Akyazı’nın önemli bir konuma sahip olacağını ifade eden Başkan Revi, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Stadımızda son teknoloji kullanıldığını özellikle belirtmek istiyorum. Dünya’da deniz dolgusu üzerinde yapılmış bu büyüklükte bir stadyum daha yok o yüzden örnek de teşkil etmektedir. Burada yapılanlara...