05 / 05 / 2024

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları altyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler, asfalt ve asfalt yama çalışmalarını da hava şartlarının elverdiği koşullarda gerçekleştiriyor.



Akyazı'da cadde sokak ve mahallelerde yenileme çalışmaları yapılıyor. Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri, ilçe genelinde tespit ettikleri yerleri plan ve programlarına dahil ederek bu mahalle ve sokaklarda gerekli alt yapı güçlendirme çalışması, malzeme serimi asfalt ve astalt yama çalışmaları yapıyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde de gerekli kapama işlemlerinin ardından üst yapı çalışmalarına başlayan ekipler, asfalt ve asfalt yama çalışmalarını da hava şartlarının elverdiği koşullarda gerçekleştiriyor. 


Kanal Çalışmaları Hızlandı Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, okul çevrelerinde oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla yağmur suyu kanalı döşeme çalışmalarına da hız verdi. Plan ve program dahilinde alınan ve acil olarak müdahale edilmesi gereken bölgelerin tespitini yapan ekipler, ilçe genelinde bir çok bölgenin alt yapı çalışmalarını tamamlamayı hedefliyorlar. Ekipler çalışmalar kapsamında şu ana kadar Yunus Emre Mahallesi Pazarköy yolu üzerinde bulunan Ahmet Hasnun İlköğretim okulunun yanındaki 200 metrelik bir hatta büz döşeme çalışmalarını tamamladı. 


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön