07 / 05 / 2024

haydarpaşa garına ne yapılacak

haydarpaşa garına ne yapılacak

Haydarpaşa Garı ve çevresini turizm alanına dönüştürecek olanproje İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kabul edildi

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Haydarpaşa Garı için tarih verdi: 2024'te tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada tarihi Haydarpaşa Garı'nda restorasyon çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, "2010 yılında çıkan yangında hasar gören Gar 2024'te tamamen hazır hale getirilerek hizmete alınacak." dedi.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayı piyasa katılımcıları anketi açıklandı. Anket sonucunda Merkez Bankası doların ne kadar olacağını resmen açıkladı!  Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Hemen bakın.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar ne 10 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Son dakika

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesinde gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar bu hafta yatırımcısına kazandırırken yatırımcılar doların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar ne 10 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Son dakika...

Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Altın fiyatlarının ne olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Altının Efendisi İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş 1 gram bile altını olan herkesi üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara resmen soğuk duş! Eğer sizin de 1 gram altınınız varsa, hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Adil Karaismailoğlu'ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haydarpaşa Garı'na yönelik yaptığı açıklamada Haydarpaşa Gar Binası Ve Müştemilatı 2.Etap Restorasyonu'nun çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. 

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ihaleleri itirazına mahkemeden red!

İstanbul 11. İdare Mahkemesi, İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Gar alanları ihalelerine ilişkin itirazını reddetti. İBB, idare mahkemesinin kararını Danıştay'a taşıyacak...

Ekrem İmamoğlu'ndan mahkemenin Haydarpaşa ve Sirkeci kararına tepki!

Bölge İdare Mahkemesi, İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Gar alanları ihalelerine yaptığı itirazı reddetti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili olarak, "Aylardır bekletilen kararın salgın zamanı açıklanması ise çok manidardır" dedi.

Sosyal medyada 'Haydarpaşa Garı müze olsun' talebi!

Hakkında otel olacağı iddiaları bulunan Haydarpaşa Garı için sosyal medya üzerinden 'Haydarpaşa Garı müze olsun' talebi geldi. 

haydarpaşa garına ne yapılacak Haberi

haydarpaşa garına ne yapılacak

Haydarpaşa Gar ve Liman Dönüşüm Projesi'nin plan tadilatına ilişkin komisyon raporu İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Belediye'nin Saraçhane'deki yerleşkesinde yapılan toplantıda Haydarpaşa Gar ve Liman Dönüşüm Projesi'nin tadilatıyla ilgili komisyon raporu uygulamaya...