30 / 04 / 2024

Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı

Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı

1995 yılında Sultan Abdülaziz'in Üsküdar Validebağ Korusu'ndaki Av Köşkü'nün ''Eğitim Lokali'' olarak açılışında, çini soba, kristal avizesi, çeşme musluğu gibi milyarlık eşyaların çalındığı ortaya çıkmış.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Çamlıca Camii'de çalışan 100'den fazla işçi zehirlendi!

Çamlıca Cami inşaatında çalışan işçiler zehirlendi.  100'den fazla işçinin bir kısmı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bir kısmı da  Ümraniye Devlet Hastanesi'ne gitti...

Lüleburgaz'a mesleki eğitim merkezi inşa ediliyor!

Lüleburgaz ilçesinde yapımına başlanılan Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor.

Kuleli Askeri Lisesi eğitim merkezi olacak!

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan askeri okulların tarihi binalarının ne yapılacağına ilişkin bir süredir yürütülen çalışmada son aşamaya gelindi. Kuleli Askeri Lisesi'nin Boğaz kenarındaki tarihi binası eğitim amaçlı kullanılacak.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Haberi

Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı



Tarihi köşkte yağma


Sultan Abdülaziz'in Av Köşkü'nün açılışında, milyarlık eşyaların çalındığı ortaya çıktı.


    MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nun Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı'na üç yıllığına tahsis ettiği Sultan Abdülaziz'in Av Köşkü'ndeki çok sayıdaki tarihi eşya kayboldu.

    TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un önceki gün Üsküdar Validebağ Korusu'nda ''Eğitim Lokali'' olarak açtığı köşkün kristal avizesi, çeşme musluğu, koltukları, çini soba ve diğer eşyaların bulunmadığı belirlendi. Kristal avizenin 2-3 milyar, çini sobanın ise 2 milyar lira değerinde olduğu vurgulandı.

    Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı yöneticisi İbrahim Özkuş, şunları söyledi: ''İstanbul Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın bize verdiği teslim tutanağında kayıp eşyalar yer almıyor, ancak...