09 / 05 / 2024

haydarpaşa planı itiraz dilekçesi

haydarpaşa planı itiraz dilekçesi

Haydarpaşa Garı ile Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı'na karşı toplana 5 bin 379 itiraz dilekçesi toplandı...

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 137 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Tuzla Tepeören Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi, 242 ada, 2, 3, 4, 8 parseller, 243 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ihaleleri itirazına mahkemeden red!

İstanbul 11. İdare Mahkemesi, İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Gar alanları ihalelerine ilişkin itirazını reddetti. İBB, idare mahkemesinin kararını Danıştay'a taşıyacak...

Ekrem İmamoğlu'ndan mahkemenin Haydarpaşa ve Sirkeci kararına tepki!

Bölge İdare Mahkemesi, İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Gar alanları ihalelerine yaptığı itirazı reddetti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili olarak, "Aylardır bekletilen kararın salgın zamanı açıklanması ise çok manidardır" dedi.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Haydarpaşa arazisinin imar planı değişti!

Haydarpaşa Garı'nda 1959 yılında yıkılan Kavak İskelesi Mescidi yeniden inşa edilecek. İBB, alanda caminin yanı sıra, dini tesis külliyesi, lojman, kütüphane, dinlenme salonu, aşevi, yurt ve kurs inşa edecek.

Haydarpaşa Garı'na cami mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Haydarpaşa Garı planına cami mi ekledi? İşte Cumhuriyet gazetesinin o haberi...

Türker Proje imar planı itiraz süreçleri bildirisini yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje imar planı itiraz süreçleri bildirisini yayınladı.

Haydarpaşa Garı'nın restorasyonu aslına uygun yapılmalı!

Haydarpaşa Garının ve çevresinin özelleştirilmesi ile ilgili Haydarpaşa Dayanışması, Haydarpaşa Garı’nda basın açıklaması yaptı. TMMOB, Haydarpaşa Dayanışması ve Kadıköy Kent Dayanışmasının katıldığı açıklamada, Haydarpaşa Garı ve çevresi için mücadelede kararlı oldukları belirtildi.

Namık Kemal Ceylan: Haydarpaşa özelleştirilmesin!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Namık Kemal Ceylan, Haydarpaşa Garı'nın özelleştirileceği iddiaları hakkında da açıklamada bulundu. İşte Ceylan'ın o konuşması...

Haydarpaşa Garı ne olacak?

Özelleştirme İdaresi’nin Haydarpaşa Garı ve liman sahası hakkında belediyeden bilgi talep etmesi sosyal medyada tartışma yarattı. Planlamaya göre, gar binası hızlı tren ve bölgesel trenler için kullanılacak

Barış Yarkadaş'dan Haydarpaşa Garı'nın özelleştirmesine tepki!

Tarihi Haydarpaşa Gar ve çevresinin özelleştirme girişimine tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, hükümete seslendi.

haydarpaşa planı itiraz dilekçesi Haberi

haydarpaşa planı itiraz dilekçesi

Haydarpaşa Garı ile Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı'na karşı toplana 5 bin 379 itiraz dilekçesi, İstanbul Büyükşehir Beldiyesi'ne teslim edildi. Dilekçeler'de en çok Haydarpaşa Garı'nın otel olması ve Kadıköy Meydanı'nda Atatürk büstü'nün yer aldığı bölümün fuar alanı olarak yapılacak olmasına itiraz edildi. İtiraz dilekçeleri...