05 / 05 / 2024

Haydi uzat elini

Haydi uzat elini

Güneşli Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Neslihan Karadavut, öksüz öğrencilerinin yaşadığı harabe evi yenilemek için güzel bir proje başlattı

Santral ihalelerinde teklif verme süreleri uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'nin özelleştirilmeleri amacıyla ilan edilen ihalelerin ön yeterlilik ve son teklif verme süreleri uzatıldı.

Ankara'da kazı sezonu bitiş tarihi uzatıldı!

Ankara'da 1 Nisan'da başlayan kazı sezonu, 11 Ekim'de sona erecek, daha önce 30 Eylül olarak belirlenen bu tarih, araya uzun bayram tatilinin girmesi nedeniyle çalışma takviminde kayma olduğu için 11 gün uzatıldı.

İlçelere doğalgaz götürülmesinde başvuru süresi uzatıldı!

Doğalgazın ülke genelinde yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda, mevcut dağıtım bölgelerinin lisans kapsamı dışında kalan ve ilçelere doğalgaz ulaştırılmasını sağlamak amacıyla isteklilere verilen abone bedelini ödeme süresi Kasım 2015'e kadar uzatıldı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması kayıtları 31 Ağustos'a uzatıldı!

Saint-Gobain tarafından 20 yıldır uluslararası olarak düzenlenen ve bu yıl Saint-Gobain Rigips Türkiye tarafından Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ön kayıtları 31 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Tramvay hattı Zincirlikuyu'ya kadar uzatılacak!

1934 yılının Şehir Meclisi'nin kasım toplantısında Şişli - Mecidiyeköy tramvay hattının Zincirlikuyu'ya kadar uzatılmasına karar verilmiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

1935 yılında İstanbul rıhtımları uzatılacak!

1935 yılında İstanbul rıhtımlarının uzatılmasına karar verilmiş. Rıhtımlar Sirkeci'den Sarayburnu'na, Galata'dan Fındıklı'ya kadar uzatılacakmış. Bin 600 metre uzunluğunda olan rıhtımlar, yeni rıhtımlarla 2 bin 230 metreyi bulacakmış.

1935 yılında tramvay hattı Zincirlikuyu'ya kadar uzatılacak!

1934 yılının Şehir Meclisi'nin kasım toplantısında Şişli - Mecidiyeköy tramvay hattının Zincirlikuyu'ya kadar uzatılmasına karar verilmiş. Belediye Başkanlığı da tramvay şirketinden hattın Zincirlikuyu'ya uzatılmasını istemiş.

Konut kredisi vadesi uzatılabilir mi?

Mesken sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların diğer kredilere oranla uzun vadeli ve düşük faili kredi paketlerini kullanabiliyor. Peki, ödemeleri devam eden konut kredisi vadesi uzatılabilir mi? Kredi vadesi nasıl uzatılabilir?

ÖİB'nin gayrimenkul ihalelerinde süre uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazların satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen açılan ihalede son teklif verme tarihi uzatıldı.

Körfez GYO Likidite Sağlayıcılık Anlaşması 6 ay uzatıldı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bizim Menkul Değerler A.Ş. ile imzalanan Likidite Sağlayıcılık Sözleşmesinin 6 (altı) ay süre ile uzatıldığını bildirdi.

Avrupark Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan inşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te gurbetçi Türklerin avantajlı fiyatlarla ev alabilmeleri için lansman kampanyası uzatıldı.

İZBAN hattı Tepeköy'e kadar uzatılacak!

TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu ulaşım projesi olan İZBAN hattının Torbalı (Tepeköy)’e kadar uzatılması projesinde son çalışmalar yapılıyor.

Bahçekent Avrupark'ta lansman kampanyası uzatıldı!

Avrupark'a 'gurbetçi' süresi Emlak Konut GYO işbirliğiyle Cihan inşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı.

Haydi uzat elini Haberi

Haydi uzat elini

Önce okulda başlayan projeye zamanla tüm Güneşli destek verdi ve Balıkçı ailesi bir ayda yeni bir eve kavuştu. Okul müdürü Selahattin Ceylan bu kadarla kalmayıp çalışmayı seneye gönüllü aile projesine dönüştürmeyi düşündüklerini söylüyor.


Bağcılar Güneşli'de yaşayan Balıkçı ailesinin aslında acıklı bir hikâyesi var. Anne dört yıl önce vefat etmiş, ölmeden önceki son iki yılını da felçli geçirmiş. Ondan iki yıl sonra da çocuklarına bakan anneanne vefat etmiş. Baba oto boyacılığı yapıyor ama geliri iyi değil, bir yandan da eski dükkânından kalan vergi borçlarıyla boğuşuyor. Üç çocuktan 16 yaşındaki Derya aile bütçesine yardımcı olabilmek için okulu lise birde terk etmiş. Ortanca kardeş 7. sınıfa gidiyor. En küçük kardeş Kübra ise aynı okulda özel eğitim sınıfında okuyor. Yaşadıkları evin durumu gerçekten içler...