29 / 04 / 2024

Hayri Demirpaça

Hayri Demirpaça

Laterna Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi'nde, 3 Mart 2015 'te, Hayri Demirpaça Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Dolar 23 TL'yi geçti, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu acil uyarıda!

Doların 23 TL'yi aşmasıyla birlikte, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Türkiye'nin yüksek işsizlik oranına dikkat çekiyor. Döviz kurundaki artışın faiz artışıyla dengeye oturtulabileceğini belirten Kozanoğlu, bu durumda faizlerde önemli bir artışın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Yakasız tarafından açıldı.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Tekfur Sarayı 'Müze' olarak kapılarını açtı!

2005 yılında ilk restorasyon çalışmalarına başlanan Tekfur Sarayı müze olarak kapılarını ilk kez ziyaretçilere açtı. Açılışa İBB Genel sekteri Hayri Baraçlı’nın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Mudanya'daki zeytinlik alanları imara açılmadı!

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, zeytinlik alanların yapılaşmaya açılmasına yönelik yasa teklifi hakkında konuştu. Türkyılmaz, arazilerin imara açılmaması gerektiğini belirtti.

İstanbul’a 112 milyar TL'lik ulaşım yatırımı geliyor!

Intertraffic İstanbul, 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. İBB Genel Sekreteri Dr.Hayri Baraçlı, 2017 yılı sonuna kadar İstanbul’a yapılacak yatırım tutarının 112 milyar TL olacağını belirtti.

Hayri Demirpaça Haberi

Hayri Demirpaça

Laterna Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi 3 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Demirpaça Müdürlüğü'nde kuruldu.


Laterna Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 4. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi,Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. 5. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. 6. Konusuyla...