28 / 04 / 2024

Hayri Ün denizli

Hayri Ün denizli

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Ün kimdir? Hayri Ün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hayri Ün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hayri Ün..

TOKİ Denizli Bekilli projesi için beklenen tarih geldi! 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi yarın ihaleye çıkacak. Bekilli'de yükselecek olan projede 200 konut yer alacak.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih belli oldu. Söz konusu proje Bekilli ilçesinde yükselecek.

TOKİ Denizli projesini bekleyenlere müjde! Tek bir ilçeye 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinin ihalesi yarından sonra gerçekleştirilecek. 200 adet konutun yer aldığı proje Bekilli'de yükselecek.

TOKİ Pamukkale projesi için Eylül 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklm Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli projesi için resmen Eylül 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Denizli 2023 projesi le ilgili detaylar...

TOKİ Denizli 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bu ilçeye tam 393 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesinde 393 konut yer alacak. Merakla beklenen Denizli TOKİ projesi 7 Eylül 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesi için beklenen tarih geldi. Proje kapsamında tam 497 konut inşa edilecek.

TOKİ Denizli 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Denizli 2023 projesi detayları...

TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu! 200 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu. 200 konutluk yeni proje için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Hayri Ün denizli Haberi

Hayri Ün denizli

Hayri Ün kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Ün kimdir? Hayri Ün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Hayri Ün, 1973 yılında Denizli`de doğdu. 1995 yılında DEÜ Denizli Müh. Fak.`den mezun oldu. 1998 yılında VIII. Dönem İMO Denizli Şub. Yön. Kur. Üyeliğinde bulundu. 


XI. Dönem İMO Denizli Şub. Yön. Kur. Başkanlığını yürüttü. Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde çalışmalarına devam etmekte.


Dr. Ün evli ve 2 çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres:

UÇANCIBAŞI MAH. 561. SOK. NO.4 K:2 - DENİZLİ


Telefon:

+90 258 2614786


Faks:

+90 258...