20 / 05 / 2024

hayvanlar için oteller

hayvanlar için oteller

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki İsis 1 Otel, kedi ve köpekleri ile konaklamak için gelen misafirlerini bekliyor Muğla'nın Bodrum ilçesindeki hayvan dostu, 5 yıldızlı İsis Otel'de kedi ve köpekleri ile konaklamaya gelen turistler için tüm hazırlıklar yapıldı.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Tavuk eti için çok konuşulacak karar! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Resmi Gazete'de yayımlanan kararla beraber tavuk eti ihracatı için yeni kurallar getirildi. Ticaret Bakanlığı, kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatlarını “ihracı kayda bağlı mallar listesine” ilave etti.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Ersin Gören hayvanlar için lüks sitedeki evini satıp kiraya çıktı!

Edirneli hayvansever Ersin Gören, ilgilendiği sokak hayvanlarını için lüks sitedeki evini satıp bahçeli bir eve taşındı.

Ordu Büyükşehir'den sokak hayvanları için 5 yıldızlı otel!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan “Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Geçici Bakım Evi ve Pet Otel Projesi” hazırlanıyor. Başkan Enver Yılmaz’ın talimatıyla hazırlanan projeyle sokak hayvanları Büyükşehir’in koruması altına alınacak.

Malatya'ya sokak hayvanları için bakım evi inşa ediliyor!

Bugüne kadar yaptığı birçok projeyle Türkiye’de örnek teşkil eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de sokak hayvanları için doğal ortamda ‘Geçici Hayvan Bakımevi ve Kısırlaştırma Merkezi’ yapıyor.

Haliçport projesi için start verildi!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için start verildi. Haliçport projesinde iki yat limanı, oteller, alışveriş alanları, şehir hatları yolcu iskelesi yapılacak. İşte detaylar...

Bursa Yıldırım'da sokak hayvanları için master plan yapıldı!

Yıldırım Belediyesi, çarpık yapılaşmanın yerine insanlara sağlıklı ve güvenli konut sağlamak için uyguladığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla insanların yanı sıra hayvanların da hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

G-20 Zirvesi için gelen liderler hangi otellerde kalacak?

15-16 Kasım tarihlerinde Belek’te düzenlenecek G-20 zirvesi için bölgeye ‘lider’ yağacak. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Belek’te liderlerin kalacakları oteller de belirlendi. Otellerin fiyatları ise geceliği 2 ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Elite World'den 4 otel için 465 milyon dolar yatırım!

TÜRKİYE'de 4'ü şehir biri resort olmak üzere 5 otel ile hizmet veren Elite World Oteller Zinciri, ilk resort otellerini Marmaris'te açtı. Ünsal Şinik, söz konusu oteller için 465 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Yeşil Yol Projesi’nde oteller için 2.2 milyon beton dökülecek!

Karadeniz’de 8 ilin yaylasını bağlayacak 2 bin 600 kilometrelik Yeşil Yol Projesi’nde sadece oteller için 2 milyon 250 bin metrekare beton dökülecek. Bitince Bartın, Kilis ve Yalova’nın alanından daha çok beton kullanılmış olacak.

Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı!

Bu yıl Türkiye’ye gelecek Rus ve Avrupalı turist sayısındaki düşüş beklentisi Türklere yaradı. Etstur Direktörü Suat Özbek, “Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı” dedi.

hayvanlar için oteller Haberi

hayvanlar için oteller

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki İsis 1 Otel, kedi ve köpekleri ile konaklamak için gelen misafirlerini bekliyor Muğla'nın Bodrum ilçesindeki hayvan dostu, 5 yıldızlı İsis Otel'de kedi ve köpekleri ile konaklamaya gelen turistler için tüm hazırlıklar yapıldı.

Bodrum'daki ilk hayvan dostu otel Delfi'den sonra, İsis Otel de uluslararası tur operatörleri ve seyahat acenteları tarafından 'Hayvan Dostu Oteller' listesine kabul edildi. 


Gümbet mevkiindeki 5 yıldızlı bin yataklı İsis Otel, kedi ve köpekleri ile tatile gelen misafirlerini ağırlamaya başladı. Bu yılın ilk hayvan konuğu 7 yaşındaki Retriever cinsi 'Sultan' adlı dişi köpek oldu. Ankara'dan tatile gelen ailenin köpeği 'Sultan', otel personeli ve turistlerin de sevgilisi haline geldi. 


KİMLİK KARTI VE AŞI KARTI GEREKLİ 


Otelde iki yıldır kedi, köpek, kuş türü hayvanları konukları ile birlikte kabul etmeye başladıklarını...