29 / 04 / 2024

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...



Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta incelemeler yaptı. 

Depremde hasar gören tarihi Ulu Cami ile tarihi Maraş Çarşısı'nda incelemelerde bulunan Ersoy ve Kirişci, depremde hasar gören Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi ve tarihi Maraş Kalesi'ni inceledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaşanan deprem felaketinde etkilenen oteller için finansman desteği sağlayacaklarını ifade etti. 

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesinde bulunan oteller için orta vadeli finansman çalışması yaptıklarını söyledi.

Bakan Ersoy, bugüne yapılan tespit ve rölöve çalışmaları sonucunda bir iş bölümü oluşturduklarını kaydetti. Kahramanmaraş'ın eski tarihi kimliğini kazandırmak için gerekli çalışmaların hızlanacağını ifade eti.

İşte Bakan Ersoy'un oteller hakıında yaptığı açıklamanın detayları...


Geri Dön