01 / 05 / 2024

Hazal Kaya açılış

Hazal Kaya açılış

Hazal Kaya, bu yıl MSA’da (Mutfak Sanatları Akademisi) aşçılık kurslarına gitmiş, 8 haftalık eğitimini tamamlayıp sertifikasını da almıştı. Kaya’nın, bu sezon bir dizide rol alıp para biriktireceği ve restoran işine seneye gireceği konuşuluyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Başkentray 12 Nisan'da hizmete açılıyor!

Başkentray, 12 Nisan'da hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açılacak Başkentray ile Kayaş-Sincan arası seyahat süresi 59 dakikadan 49 dakikaya inecek...

Ilgaz Tüneli 15 Aralık'ta açılışa hazır olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti. Ilgaz Tüneli’nin 15 Temmuz’da istiklal ve istikbalin temsili olduğunu belirten Kaya, tünelin 15 Aralık’ta açılışı yapılacak hale geldiğini söyledi.

Hazal Kaya restoran mı açacak?

Hazal Kaya, bu yıl MSA’da (Mutfak Sanatları Akademisi) aşçılık kurslarına gitmiş, 8 haftalık eğitimini tamamlayıp sertifikasını da almıştı. Kaya’nın, bu sezon bir dizide rol alıp para biriktireceği ve restoran işine seneye gireceği konuşuluyor.

Hazal Kaya Etiler'de restoran açıyor!

Yeni sezonda herhangi bir dizi projesinde boy göstermeyen Hazal Kaya, restoran açma hayalini Türkiye'de gerçekleştirecek. İddialara göre, Kaya restoranını İstanbul Etiler’de açacak.

Kaya Laleh Park Tebriz Mayıs'ta açılıyor!

Kaya Laleh Park Tebriz Mayıs ayında açılıyor. Kaya Otel Grubu'nun Tebriz'deki otelinde, 8 adet toplantı salonu, bin metrekarelik sütunsuz balo salonu yer alıyor.

Hazal Kaya İtalya’da restoran açmak için yer bakıyor!

Oyunculuğun yanı sıra aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya, İtalya’da restoran açmak istiyor. Kaya’nın yakın çevresine, “İtalya’da kendi restoranımı açacağım. Şu an hayalim için yer bakıyorum” dediği öğrenildi.

Hakkari Kaya Evi hizmete açılıyor!

Hakkari’de yapımı tamamlanan kayak evinin açılışı için start verildi.Hakkari’de 2014 yılında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (DAKA) sunulan ‘Hakkâri Turizm Restorasyonu Projesi’ kapsamında finanse edilen ‘Kayak Evi Projesi’ tamamlandı...

Hazal Kaya açılış Haberi

Hazal Kaya açılış

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, bu yıl MSA’da (Mutfak Sanatları Akademisi) aşçılık kurslarına gitmiş, 8 haftalık eğitimini tamamlayıp sertifikasını da almıştı.


Hayali, kendi restoranını açmaktı. Genç oyuncu, restoran açmak istediği yerlerin uçuk kiraları ve diğer maliyetler yüzünden bu hayalini şimdilik erteledi.






Kaya’nın, bu sezon bir dizide rol alıp para biriktireceği ve restoran işine seneye gireceği...