07 / 05 / 2024

Hazal Kaya ev

Hazal Kaya ev

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 binTL sermaye bedeli ile Hesam Aryafar ve Ümit Kaya ortaklığında kuruldu.

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arayışına girdi. Etiler'de yaşayan Sarıkaya, 30 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Trabzon'da 10 ev kaya düşme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı! 

Trabzon Ortahisar’da bir mahallede yamaçtan düşen kaya parçaları nedeniyle 10 ev boşaltıldı.

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Hazal Kaya ev Haberi

Hazal Kaya ev

Sabah'tan Bülent Cankurt bugünkü yazısında oyuncu Hazal Kaya'yı kaleme aldı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı! Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen, Kasım'da da oğulları Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya, kirada oturduğu Zekeriyaköy'de ev sahibi olmak istiyordu.

Yeni yuvaları için 4 milyon lira bütçe ayıran çift, tüm emlakçılara haber salmıştı. Ancak öğrendim ki, o paraya Zekeriyaköy'de gönüllerince bir ev bulamayınca, Kaya'nın birçok arkadaşının oturduğu Beykoz Acarkent'e kiracı gitmişler. Zekeriyaköy'de oturdukları evi ise, Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun gençliğini oynayan İsmail Filiz kiralamış.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev...