04 / 05 / 2024

hazar beji mermeri

hazar beji mermeri

Fenerbahçe'den yeni ayrılan Alex De Souza'nın Brezilya'daki evine Elazığ'dan çıkarılan mermerler döşendi...

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Selim Hazar tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Tulip Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tayar Hazar tarafından kuruldu.

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Azat İbiş, Halim İbiş ve Hazar İbiş ortaklığında kuruldu.

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Motorin ve benzine zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 68 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruşluk bir zam gelmişti. Hasarın giderilmesi için Rusya’nın Hazar Boru Hattı’nda kesintiye gideceğini duyurması, petrol fiyatlarını yükseltti.

Hazar Mühendislik Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Mühendislik Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'den Ersin Özdemir tarafından kuruldu.

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 54 milyon TL sermaye bedeli ile Hazar Akay tarafından kuruldu.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

hazar beji mermeri Haberi

hazar beji mermeri

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan Hazar Beji mermeri futbolcu Alex'in Brezilya'daki villasına döşendi.Konuyla ilgili açıklama, mermeri temin eden fabrikanın müdüründen geldi.Müdür Reşat Yazıcı, Alex'in villasına döşenen mermeri Brezilya'da müşterileri olan bir firma aracılığıyla gönderdiklerini söyledi.


Yazıcı, ''Özellikle Türkiye'de futbol oynadığı ve Alex gibi bir futbolcu olduğu için mermerin temin edilmesine büyük özen gösterildi'' dedi.


EDDIE MURPHY'NİN EVİNE 'VİŞNE ÇÜRÜĞÜ' MERMERİ!


Alacakaya'da üretilen Hazar Beji mermeri gibi dünyada ilgi gören bir diğer mermer de 'vişne çürüğü' olarak bilinen 'Elazığ Vişnesi', Çankaya Köşkü, kutsal topraklardaki Safa ve Merve Tepeleri, Beyaz Saray ile Dubai'deki 7 yıldızlı otel başta olmak dünyanın en seçkin yapılarını süslüyor. Elazığ vişnesi mermeri,son olarak ünlü Hollywood Yıldızı Edie Murphy'nin de evinde kullanıldı.


Dünyada sadece Alacakaya ilçesinde rezervi bulunan vişne çürüğü mermerin, dünyada ve...