07 / 05 / 2024

Hazer Amani Bebek restoran açıklaması

Hazer Amani Bebek restoran açıklaması

Şef Hazer Amani'nin sahibi olduğu Bebek'teki lüks restoran koronavirüs salgınından sonra kapatılmıştı. 'Kepenk indirdi' iddialarına karşı Hazer Amani, restoranın geçici olarak kapatıldığını söyledi...

Sıla ve Hazer Amani evlerini ayırdı mı?

Geçtiğimiz yıl evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre çift ayrı evlerde yaşamaya başladı. 

Hazer Amani: Restoran geçici olarak kapatıldı! 

Şef Hazer Amani'nin sahibi olduğu Bebek'teki lüks restoran koronavirüs salgınından sonra kapatılmıştı. 'Kepenk indirdi' iddialarına karşı Hazer Amani, restoranın geçici olarak kapatıldığını söyledi...

Hazer Amani Bebek’teki restoranını kapattı!

MasterChef programıyla kendini tanıtan şef Hazer Amani, Bebek’te 1 milyon TL yatırım yaparak açtığı lüks mekanını kapatmak zorunda kaldı.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta bahçeli ev alacak!

13 Ocak'ta dünya evine giren Sıla ve Hazar Amani balayı dönüşünde yeni ev arayışına girdi. Kilyos'ta bahçeli ev almayı düşünen çift emlakçılarla görüşmeye başladı.

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti?

Araba içerisindeki samimi görüntüleriyle olay yaratan Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla'nın aynı eve yerleştiği iddia edildi.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Bensu Soral Bebek'teki 20 milyonluk eve hayran kaldı!

Bensu Soral’la Hakan Baş, Eylül'de evlenecek. Ev arayışına başlayan çift Bebek'teki 20 milyonluk daireye hayran kaldı...

Şeyma Subaşı Bebek'te kafe açıyor!

Güzel tasarımcı Şeyma Subaşı, Bebek'te tamamen kendi tarzı bir kafe açacağını açıkladı.

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25.5 milyona satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Hazer Amani Bebek restoran açıklaması Haberi

Hazer Amani Bebek restoran açıklaması

Şef Hazer Amani, geçtiğimiz aylarda Bebek'te 1 milyon TL yatırım yapıp lüks bir mekan açmıştı. Aylık 45 bin TL kira ödediği dükkanını kapatmak zorunda kaldığı ve moralinin bir hayli bozuk olduğu ileri sürülen Hazer Amani konuya ilişkin açıklama yaptı.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; şarkıcı Sıla Gençoğlu ile Ocak 2020’de nikah masasına oturan Hazer Amani, son günlerde mekanı ile ilgili çıkan 'kepenk indirdi' haberlerine yanıt verdi. 

Amani, Bebek’te geçtiğimiz aylarda açtığı restoranın, İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan koronavirüs genelgesiyle diğer tüm mekanlar gibi geçici olarak kapatıldığını belirtti.

Ünlü şef, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle restoranı kapattıklarını, çalışanlarının sağlığını da düşünerek 'al-git' paket servis yapmak istemediklerini ifade etti. 

Hazer Amani, “Asıl kapatmasaydım da haber yapsaydınız. ‘Şu kadar para harcadı (1 milyon TL), kepenkleri kapatmışlar’ diye yazmışlar. Böyle haberlere...