18 / 05 / 2024

hazine ihale

hazine ihale

Hazine Müsteşarlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre; Hazine Müsteşarlığı, yarın ve Salı günü 4 tahvil ihalesi düzenleyecek. 6 ayda bir yüzde 4,40 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilini yeniden ihraç edecek...

1936'da devrim gibi karar! Hazine zarar etmeyecek! Gayrimenkul devir işlerinde doğacak zarar müşteriye ait!

1936 yılında açık artırma ve eksiltme kanunun 26. maddesinin beşinci fıkrasında yazılı hazine kararına göre  satılan gayrimenkullerin devrinde müşterinin vazgeçmesi durumunda birinci ve ikinci ihale bedeli arasındaki fark müşteriden alınmasına karar verilmiş.

Hazine uygun şartlarla arazi satışını nasıl yapacak? İhale usulü gündemde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından duyurulan Hazine arazilerinin ucuz arsa yaratılması amacıyla satışının hangi şartlarda gerçekleştirileceği gündemde yer alıyor. Peki Hazine uygun şartlarla arazi satışını nasıl yapacak? İşte ayrıntılar..

Hazine 8.7 milyar TL borçlandı!

Haziran ayının tamamında 31,6 milyar liralık ihale yapacak olan Hazine, bu ayın ilk iki ihalesinde 8,7 milyar liralık satış yaptı.

Hazine kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yarın bir ihale ile kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek.

Hazine yarın 2  yeni ihale ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın 2 yeni ihale gerçekleşecek. ilk ihalede 5 ay  (161 gün) vadeli, kuponsuz hazine bonosu, İkinci ihalede ise 7 yıl (2380 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli  değişen faizli devlet tahvili ihracı gerçekleşecek.

Hazineden 3 yeni ihale ve kira sertifikası ihracı!

Hazine haftaya 3 yeni ihale ve kira sertifikası ihracı düzenlenecek. Tahvil ihalesi yapılacak salı günü, kira sertifikası ihracı da gerçekleşecek.

Hazine 3 ihale ve kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından haftaya 3 ihale ve kira sertifikası ihracı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 yıl vadeli kira sertifikası satacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bu hafta 3 ihale düzenlenecek. Bu kapsamda 2 yıl vadeli kira sertifikası satışı yapılacak.

Hazine taşınmazları ekonomiye kazandırılıyor!

20 milyon metrekarelik hazine taşınmazı alan hayvancılık yatırımı için yatırımcılara sunulacak. Yatırıma uygun 6 bin 500 hazine taşınmazı ihale ile satışa çıkacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'da özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da bulunan toplam 17 taşınmazı özelleştirecek. 7 Eylül olarak belirlenen ihale tarihi, 19 Eylül gününe ertelendi.

Mega projelere Hazine garantisi mi verildi?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, üçüncü köprü, 3'üncü Havalimanı ve bağlantı yollarının yapımının ihale edildiği şirketlere Hazine garantisinin verilmesini eleştirdi. Erdoğdu,''Son dönem projelerine verilen garantilerin toplamı yaklaşık 120 Milyar dolar" dedi.

Antalya Ermenek hazine arazileri ihalesine tepki!

Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Ermenek Mahallesi'nde hazine arazileri hakkında çıkarılan ihale kararı mahalleliyi isyan ettirdi.

Antalya Ermenek hazine arazisi ihalesi 2016'ya ertelendi!

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Ermenek Mahallesi’nde hazine arazileri hakkında yapılması planlanan ihale gerginliği, belediye’den yapılan ev ve iş yerlerinin satışı yapılmayacağının açıklanmasının ardından sona erdi.

hazine ihale Haberi

hazine ihale

Hazine Müsteşarlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2 Aralık Pazartesi günü 5 yıl (1806 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 4,40 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili ile 7 yıl (2534 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli değişken faizli devlet tahvilinin yeniden ihraçları yapılacak. 


Hazine, 3 Aralık Salı günü ise 2 yıl (672 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 4,15 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili ve 10 yıl (3584 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 4,40 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilini yeniden ihraç...