04 / 05 / 2024

hazine toplam gelir istanbul

hazine toplam gelir istanbul

Türk ekonomisinin lokomotifi İstanbul, 2014'te 81 ilden hazineye aktarılan 425 milyar 758 milyon 290 bin liralık gelirin 205 milyon 485 bin lirasını karşıladı...

Nişantaşı Koru'da toplam gelir 1.6 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Nişantaşı Koru'nun asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 619 milyon 5 bin 610,40 Türk Lirası'na yükseldi. İşte Emlak Konut GYO'nun o son dakika açıklaması...

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Ödenekte aslan payı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın!

Genel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinin 2024 yılı ödenek teklifi tavanlarının toplamı 10 trilyon 205 milyar TL'yi aşarken, ödenekte aslan payı 4 trilyon 227 milyar TL ile  Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ayrıldı.

Hazine toplamda 50 milyar TL borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı aracılığı ile  tertip edilen iki tahvil ihalesinde toplam satış 21 milyar 742 milyon TL oldu. İhaleler evveli yapılan 28 milyar 250 milyon TL ROT satışla beraber toplam satış 49 milyar 992 milyon TL'ye çıktı.

Bakan Nebati'den son dakika açıklaması! 2022 yılında 90 milyar lirayı aşkın gelir ve damga vergisinden vazgeçtik!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücretten vergi alınmamasına yönelik 2022 yılında 90 milyar liranın üzerinde gelir ve damga vergisinden vazgeçildiğini açıkladı.

Deprem sonrası DASK toplam ne kadar ödeme yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Meydana gelen deprem felaketinin hemen ertesinde AFAD’a 100 milyar TL tahsis ettik. Şu ana kadar da yaklaşık 40 milyar TL nakit aktarımı gerçekleştirdik ve DASK çerçevesinde bugüne kadar toplam 11,5 milyar TL hasar ödemesi yaptık" dedi.

Koza Altın'dan 760 milyon liralık gayrimenkul satışı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) KAP'a yaptığı açıklamada şirkete ait toplam 48 gayrimenkulün satılmasına karar verildiğini duyurdu. Verilen detaylara göre, Duran varlık satışından kaynaklanan toplam gelir ise 760 milyon 10 bin 794 TL şeklinde hesaplandı.

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Çalışanlar ve işverenler dikkat! Gelir vergisi tarifesi değişti!

2023 senesinde ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesine ve vergi istisnalarına ilişkin detaylar, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamayla duyuruldu.

Bakan Nebati resmen duyurdu! Şubat'ta 2 bin gelir uzman yardımcısı alınacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelir uzman yardımcısı alımlarıyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Nebati, 2023 Şubat'ta alınacak gelir uzman yardımcısı sayısını açıkladı. İşte son dakika ayrıntıları...

Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alacak! Başvurular bugün başladı! Hemen şartlara bakın!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) toplam 71 sözleşmeli personel alımı için ilan yayımladı. GİB 2022 personel alımı başvuruları ne zaman? İşte GİB sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm merak edilenler...

Batıyakası'nda toplam gelir 1 milyar 88 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Batı Yakası'nda Asgari Şirket Payı Toplam Geliri yükseldi. Peki Emlak Konut GYO'nun Batı Yakası projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın!

Enflasyon rakamları ile ilgili son dakika açıklaması yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Darphane'nin attığı adımlarla toplam 13 ton 513 kilogram altın toplandığını duyurarak bunun rekor olduğunu belirtti.

hazine toplam gelir istanbul Haberi

hazine toplam gelir istanbul

Türk ekonomisinin lokomotifi İstanbul, 2014'te 81 ilden hazineye aktarılan 425 milyar 758 milyon 290 bin liralık gelirin 205 milyon 485 bin lirasını karşıladı.


Maliye Bakanlığının verilerinden derlenen bilgiye göre, devlet geçen yıl 81 il ve Merkez Saymanlığı'ndan toplam 425 milyar 758 milyon 290 bin liralık gelir elde etti. 


Bütçe gelirlerinin illere göre dağılımına bakıldığında İstanbul yine ilk sırayı aldı. Devlet, geçen yıl elde ettiği bütçe gelirinin yüzde 41,1'ine denk gelen 175 milyar 205 milyon 485 bin liralık kısmını bu kentten sağladı. Böylece devletin kasasına giren her 100 liranın 41 lirasını İstanbul karşılamış oldu. 


Ayrıca, Merkez Saymanlığı ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli dışarıda tutulduğunda geriye kalan 76 ilin devlete toplam katkısı 80 milyar 994 milyon 495 bin lira oldu. Buna göre İstanbul'un...