07 / 05 / 2024

hazine ve orman arazisi turistik tesis

hazine ve orman arazisi turistik tesis

21 ilde 62 orman ve hazine arazisini yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına turistik tesis yapmak amacıyla 49 yıllığına devretmeye hazırlanıyor...

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.200 sözleşmeli personel alıyor! Tercihler resmen başladı! Şimdi şartlara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 1200 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı ile ilgili tüm merak edilenler...

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi internetten verdi. Tarım Bakanlığı teşkilatlarına 1200 personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Bakanlığın yurt genelindeki taşra teşkilatlarında görev yapacak 1200 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı yapıyor! İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve detayları!

Bu sefer Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Esnafa çok iyi haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından esnafları yakından ilgilendiren bir haber verildi. Önemli bir destek paketinde kredi faiz karşılama oranı artırıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirer tarafından kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yastık altından çıkarılıp ekonomiye kazandırılan altın miktarını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan üreticiye yeni destek

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2023 bütçesinden ödenecek Su Ürünleri Yetiştiriciliği Destekleme Tebliği yayımlandı. Desteklerden yararlanmak isteyenlerin 23 Aralık 2022 tarihine kadar başvurması gerekiyor.

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın!

Enflasyon rakamları ile ilgili son dakika açıklaması yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Darphane'nin attığı adımlarla toplam 13 ton 513 kilogram altın toplandığını duyurarak bunun rekor olduğunu belirtti.

Memur olmak isteyenlere müjde! Hazine ve Maliye Bakanlığı KPSS’siz memur alıyor! İşte detaylar!

Memur alımları pek çok vatandaş tarafından takip edilmektedir. Hazine ve Maliye Bakanlığı KPSS’siz memur alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

Pme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Öztürk tarafından kuruldu.

Kys Ftm İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kys Ftm İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Öztürk tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi verdi! Buzağı desteğinin 2'inci dönemi bugün yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 2021 senesi Buzağı Desteğinin 2. döneminin bugün saat 18.00’den sonra hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

hazine ve orman arazisi turistik tesis Haberi

hazine ve orman arazisi turistik tesis
Kültür ve Turizm Bakanlığı, 21 ilde 62 orman ve hazine arazisini yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına turistik tesis yapmak amacıyla 49 yıllığına devretmeye hazırlanıyor. Bu arazilerin çoğunluğu, Aydın, Muğla, Mersin ve Antalya gibi kıyı bölgelerde...