02 / 05 / 2024

hazır ofis arzı

hazır ofis arzı

Küçülen ofisler,değişen çalışma koşulları ve artan maliyetler nedeniyle hazır ofislere ilgi artıyor. Hem zamanları hem de maliyetten tasarruf sağlayan hazır ofis arzının,2020’de 242 bin metrekare ulaşması bekleniyor.  

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare!

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2022 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekareye yükseldi!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 4. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekarede sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 2. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye yükseldi...

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Eldeleklioğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.12 milyon metrekare!

Pamir&Soyuer 2020 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2020 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.12 milyon metrekareye yükseldi...

Nazmi Durbakayım: 2021'deki fiyat artışına önlemlerimiz hazır!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, 2021 yılında düşük arz ve ham madde fiyatlarından kaynaklanan fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu ancak konut üreticilerinin buna yönelik önlemlerinin hazır olduğunu belirtti.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.08 milyon metrekareye yükseldi!

Pamir&Soyuer 2020 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2020 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.08 milyon metrekareye yükseldi...

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

hazır ofis arzı Haberi

hazır ofis arzı

Yeni gelen arz, şirketlerin küçülmesi, Türkiye’ye giriş yapan yabancı sermayeli şirket sayısındaki düşüş nedeniyle, İstanbul ofis piyasasında boşluk oranının yüzde 25'lere ulaştığı belirtiliyor. Mevcutta 5.3 milyon metrekare ofis alanı stoku olduğu düşünülürse, 1.3 milyon metrekare alanın boş olduğu anlamına geliyor.

HAZIR OFİSE DÖNÜŞ

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre; gayrimenkul yatırım uzmanlan, 2.5 yılda 2.1 milyon metrekare yeni arz olacağına dikkat çekiyor. Mal sahiplerinin ve yatınmalann piyasa koşullarının düzelmesini bekleyecek zamanı olmadığı için, bu alanları alternatif yollarla doldurmaya yöneldiğini söyleyen uzmanlar, hazır ofis seçeneğinin bu noktada öne çıktığını belirtiyor. Sektör temsilcilerinin ve birkaç KOBÎ'nin verdiği bilgilere göre, hem yeni yatıranlarda hem de biten ama boş kalan yerlerde hazır ofise dönüş var. Artan kiralar, yatırım maliyetlerinin fazla olması ve öngörülemeyen büyüme ve küçülme durumlarının etkisiyle...