01 / 05 / 2024

Haziran ayı bekçi alımları

Haziran ayı bekçi alımları

Merakla beklenen Haziran ayı bekçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden başladı. Peki bekçi alımı için nasıl başvurulur? Bekçi olmak için aranan şartlar nelerdir? İşte bekçi alımı başvuru ekranı...

İŞKUR kasım ayı bekçi alımını başlattığını duyurdu...

İŞKUR üzerinden bekçi alım ilanları ile ilgili bir açıklama yapıldı. İŞKUR üzerinden takip edilen personel alımları kapsamında bekçi alımı yapılacağı kaydedildi. KPSS’siz mülakatsız bekçi alımında hakkında ayrıntılar ve haberin detayları şöyle...

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

İstanbul’un Haziran ayı enflasyonu açıklandı! Perakendede yıllık artış yüzde 55’i aştı!

İstanbul Ticaret Odası’nın açıkladığı Haziran ayına ait enflasyon verilerine göre bir önceki aya göre fiyatlar yüzde 3,46 oranında yükseldi.  En büyük artış  ise kültür, eğitim ve eğlence kalemlerinde gerçekleşti.

İstanbul'un haziran ayı enflasyonu belli oldu!

Mega kent İstanbul'da Haziran ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 3,46, toptan fiyatlar da 4,32 artış gösterdi. Yıllık bazda da, değişim oranı perakendede yüzde 55,19, toptan fiyatlarda da yüzde 64,27 şeklinde gerçekleşti.

Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Milyonlarca kişi TÜİK tarafından açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağını merak  ediyor. Peki Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Fiat Egea Cross Wagon'un Haziran ayı fiyatları şaşırttı! İşte 10 bin TL indirimli Egea Cross Wagon fiyat listesi!

Fiat Egea Cross Wagon'un Haziran ayı fiyatları şaşırttı... Peki Fiat Egea Cross Wagon'un güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 bin TL indirimli Egea Cross Wagon fiyat listesi...

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

2023 Haziran ayı mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek? Haziran ayı mazot ve gübre desteği yattı mı?

Mazot gübre desteği, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilmektedir. Vatandaşlar, haziran ayı mazot gübre desteği ödeme tarihi sorgulamaya başladı. Peki Haziran ayı mazot gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Bu kamu kurumlarında personel alımı başladı! Haziran ayı kamu personel alım ilanları için tıklayın!

Ülkenin çeşitli kamu kurumlarında personel alımları devam ediyor.  Haziran ayı için memur personel alımı için bu kurum da ilan verdi. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler ve iş arayanlar için bu haber müjde verici nitelikte. 

Ege Yapı Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markalarından Ege Yapı tarafından Ispakule'de hayata geçirilen Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı başladı. İşte Ege Yapı Modernyaka ile ilgili ayrıntılar...

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Çek otomobil üreticisi Skoda, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Skoda, bu ay Scala’ya zam yapmayarak Scala sahibi olmak isteyen kişileri sevindirdi.

Citroen 607 bin TL'ye satmaya karar verdi; İşte Haziran ayı sürprizi

Citroen 2023 Haziran ayı fiyat listesini yayımladı. Sıfır km C3 fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte 2023 model Citroen C3 Haziran ayı güncel fiyat listesi...

Haziran ayı enflasyonunda son dakika şoku! TÜİK resmen açıkladı! Yeni enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), daha önce 3 Temmuz'da açıklanması planlanan Haziran ayı enflasyon rakamları için tarihin değiştiğini açıkladı. Peki Haziran 2023 enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Haziran ayı bekçi alımları Haberi

Haziran ayı bekçi alımları

İŞKUR merakla beklenen Haziran ayı iş ilanlarını yayımladı. Söz konusu ilanlara göre, pek çok şehirde bekçi alımları yapılacağı bildirildi. 

İŞKUR üzerinden Çarşı ve Mahalle Bekçisi, İnşaat/İşyeri Bekçisi ve Kır Bekçisi gibi çeşitli şehirler için ilanlar yayınlandı. Bekçi alımları için genel olarak 18-55 yaş arasında vatandaşlar tercih edilecek.

Peki bekçi alımı için nasıl başvurulur? İşte bekçi alımı başvuru ekranı...

Akşam'ın aktardığına göre, İŞKUR merakla beklenen 2022 Haziran ayı bekçi ilanlarını yayınladı. Çarşı ve Mahalle Bekçisi, İnşaat/İşyeri Bekçisi ve Kır Bekçisi gibi pozisyonlarda çeşitli şehirler için alımlar gerçekleştirecek.


Bekçi alımı için aranan şartlar şu şekilde:


-T.C. vatandaşı olmak,

-En az ilköğretim, lise ya da dengi okul mezunu olmak,

-Başvuru yaptığı İLÇE sınırları içerisinde EN AZ BİR SENEDİR ikamet ediyor olmak,

-Askerlik ödevini bitirmiş olmak,

-Ağır hapis ya...