10 / 05 / 2024

Hazreti Akdemir yeni şirket

Hazreti Akdemir yeni şirket

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir,  gayrimenkul sektöründe varlığını sürdürmeye devam edecek. Hazreti Akdemir bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Akdemirler Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdemirler Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 62 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Hazreti Akdemir tarafından kuruldu.

Rhofa Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rhofa Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 25 milyon TL sermaye bedeli ile Hazreti Akdemir tarafından kuruldu.

Hazreti Akdemir'den yeni şirket!

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir,  gayrimenkul sektöründe varlığını sürdürmeye devam edecek. Hazreti Akdemir bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 18 milyon 365 bin TL sermaye bedeli ile Hazreti Akdemir tarafından kuruldu.

2017‘de doğru lokasyonda olan ofisler satıldı!

2017 yılında doğru lokasyondaki ofisler satıldı. Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, 2017'de ofis piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımların yavaşlamasından kaynaklandığını söyledi. 

Srv Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Srv Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Hazreti Akdemir tarafından 2 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akdemir Plaza Binası'na yeni tadilat yapılacak!

Büyükşehir, 2 milyon liraya yakın tadilat masrafı yaparak taşındığı Halkapınar’daki Akdemir Plaza Binası için yeniden tadilat ihalesine çıkıyor.

Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Hazreti Akdemir tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Arnavutköy, Hadımköy Yeşilbayır Mahallesi, Şimşir Sokak'ta kuruldu.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Hazreti Akdemir yeni şirket Haberi

Hazreti Akdemir yeni şirket

Ticari yapılarda ve konut projelerinde her gün daha büyük yatırımlara imza atan Aksun İnşaat, Akdemir Group'a bağlı bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, bugün yeni bir şirket daha kurdu. İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 18 milyon 365 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Birçok prestijli projeye imza atan Aksun İnşaat, Kadıköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, iki adada 270 bin metrekare ticari alanda bölgenin en büyük ofis projesi olan BUSINESS İSTANBUL’un yapımını sürdürüyor. 

İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Merpenköy Mah.Dikyol Sok. B Blok Apt.No:2 A/101...