22 / 05 / 2024

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burghol tarafından kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Nıjat Huseynov ve Rovshan Ibrahımov tarafından kuruldu.

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ali  Houshmand tarafından kuruldu.

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Bandehkhoda ve Mansour TaghızadehshoorgheS tarafından kuruldu.

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Özbey tarafından kuruldu.

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can İşbilen tarafından kuruldu.

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burghol tarafından kuruldu.

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Maya Nahar tarafından kuruldu.

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mo`Ath Khalaf  Ahmad Alomarı tarafından kuruldu. 

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Vav Group İnşaat ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Group İnşaat ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ertan Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri Sitesi Bulvarı'nda kuruldu.

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim Haberi

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi iletişim

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burghol tarafından kuruldu.

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Şirketlerin kuruluş işlemlerini yapmak,yaptırmak. Yönetim süreçlerini geliştirmek. -Fizibilite çalışmaları yapmak. -Muhasebe...