02 / 05 / 2024

HCO Albayrak İnşaat iletişim

HCO Albayrak İnşaat iletişim

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Albayrak tarafından kuruldu.

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Albayrak, Murat Albayrak ve Sultan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Arnavutluk'taki deprem konutları Ağustos'ta tamam!

Arnavutluk’ta 2019'da yaşanan depremde evleri yıkılan depremzedeler için inşa edilecek 522 konutun ihalesini kazanan Albayrak İnşaat, kolları sıvayarak çalışmalara başladı. Törende konuşan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, temel atma töreninde Albayrak İnşaat'a övgüler yağdırdı.

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Albayrak tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul'daki arazisi 'konut+ticaret alanı' mı oldu?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergâhında aldığı tarla vasfındaki arazi proje, uygulama imar planlarıyla 'konut + ticaret alanı'na çevrildi. Araziye konut, alışveriş merkezi, otel, konaklama tesisleri gibi yapılar yapılabilecek.

CHP'den Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul arazisi yorumu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahında arazisi olduğunun ortaya çıkması büyük dikkat çekti. CHP'li Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Avukat Turgut Kazan konu hakkında açıklamalarda bulundu...

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul arazisi yorumu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Faik Öztrak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahında arazi almasıyla ilgili de konuştu...

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Albayrak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

HCO Albayrak İnşaat iletişim Haberi

HCO Albayrak İnşaat iletişim

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Albayrak tarafından kuruldu.

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; 1. Yurt içi veya yurt dışında her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, Yap-Sat, Yap-İşlet, Yap-İşlet-Devret ve benzeri modellerle işler geliştirebilir ve yapabilir veya bu modellerdeki işlere iştirak edebilir, kat karşılığı işler yapabilir ve/veya yaptırabilir, her türlü tamir, tadilat, restorasyon yapabilir, bu işleri tek başına veya başkaları ile müştereken alıp yapabilir veya yaptırabilir, işlerin bir kısmını veya tamamını taşeronlara yaptırabilir ve sözleşme imzalayabilir, konusu ile ilgili fizibilite çalışmaları, pazarlama faaliyetleri yapabilir, mühendislik, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, projeler yapmak yaptırmak, proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, konu ve amacı...