21 / 05 / 2024

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri adres 

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri adres 

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Demir tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Demir tarafından kuruldu.

Ma Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Group Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Ali H.N. Al Sharıfı tarafından kuruldu.

Astra Group 15 estetik hastanesi açacak!

Astra Group, sağlık sektörüne de adım attı. Medikal estetik ve plastik cerrahi alanında zincir haline gelmeyi hedefleyen grup, üç yılda 150 milyon dolar yatırımla 15 estetik hastanesi açmayı hedefliyor.

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

Md Group yapı market oluşumu için ilk showroomunu açtı!

Md Group, yapı market oluşumu için ilk showroom açılışını gerçekleştirdi. Şirket inşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

Sipil Group Kazakistan'da yeni projeler üretecek!

Kazakistan Kızılorda eyaleti yönetimiyle işbirliği anlaşması imzalayan Sipil Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, Kazakistan'da inşaat, çelik, plastik ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermek istediklerini söyledi

HD İskender Suudi Arabistan’ da şube açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, 140 şubesiyle hizmet veriyor. HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, “Başlangıçta yurtdışında iki şube açmayı hedefliyoruz” dedi...

Formül Group büyümeye devm ediyor!

Yaklaşık 22 yıldır plastik boru ve bağlantı parçaları sektöründe hizmet gösteren Formül Group, emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Formül Group Genel Müdür Yardımcısı Fahri Kumbul firmanın gelişimi i hakkında açıklamalar yaptı.

HD Group Unicera 27 Şubat-3 Mart 2013 Banyo ve Seramik Fuarı'nda!

HD Group, Avrupa’da ilk kez ıslak zeminler için özel üretilmiş, 5 katmanlı, % 100 su geçirmeyen yüzeye sahip duvar kağıdı Eternowall’u ve bünyesindeki diğer ürünleri tanıtmak için 27 Şubat – 3 Mart arasında Unicera Banyo ve Seramik Fuarında boy gösteriyor

Decor Maison duvar kağıtları ile İskandinav kültürü evinizde!

HD Group'un Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı İsveç menşeli Decor Maison duvar kağıtları, Kuzeyin renklerini İskandinav kültürünün modern çizgileri ile duvarlara yansıtıyor

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri adres  Haberi

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri adres 

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Demir tarafından kuruldu.

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. -Plastik kalıpların ve makinelerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı,...