18 / 05 / 2024

hd group sultanbeyli avm

hd group sultanbeyli avm

Şu an Türkiye'de 102 şubede hizmet veren HD markasının patronu Hakan Demirağ, 2014 yılında Ortadoğu'ya açılacaklarını söyledi. Demirağ, Sultanbeyli'de 3 ortakla birlikte AVM inşa edeceklerini de açıkladı...

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Demir tarafından kuruldu.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Bianca Group İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bianca Group İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Kara tarafından kuruldu.

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Agyad     Ghoury tarafından kuruldu.

Uğurlar Group Yapı İnşaat Sanayi İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlar Group Yapı İnşaat Sanayi İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Uğur tarafından kuruldu.

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

Demkar Group Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demkar Group Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Yusuf Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İlyas Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Sultanbeyli'de Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat,HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli’de hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

HD İskender Suudi Arabistan’ da şube açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, 140 şubesiyle hizmet veriyor. HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, “Başlangıçta yurtdışında iki şube açmayı hedefliyoruz” dedi...

Sultanbeyli By Concept Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

266 adet konuttan meydana gelen By Concept projesi By Group imzası ile hayata geçiriliyor. 2014 yılı Mayıs ayında teslimleri gerçekleşmesi öngörülen By Concept projesi İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli inşa ediliyor

By Concept Sultanbeyli fiyat listesi!

By Concept Sultanbeyli fiyat listesi 155 bin TL' den başlangıç gösteriyor. By Concept Sultanbeyli Evleri' nin konut teslimleri için 2014 yılının Ocak ayı belirlendi. Proje By Group imzası taşıyor...

hd group sultanbeyli avm Haberi

hd group sultanbeyli avm
HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza ve Pidem adında 4 markada hizmet verdiklerini söyleyen Hakan Demirağ, 2014 yılında Ortadoğu'ya açılmayı planladıklarını, şube sayısını da 140'a çıkarmayı planladıklarını belirtti. Demirağ, Sultanbeyli'de 3 ortakla birlikte, 200 milyon dolar yatırımla bir alışveriş merkezi inşa edeceklerini, AVM'nin 2014 yılında tamamlanacağını...