07 / 08 / 2024

HDI Sigorta acenteleri

HDI Sigorta acenteleri

Türkiye'de kârlılık alanında ilk üçe giren acenteler ile birlikte bulundukları bölgede birinci olan acentelerin davet edildiği Acenteler Konseyi'nde, 30 kişiyi aşkın bir grup ile birçok önemli konu görüşüldü...

2024 yılında DASK’ın yerine ZAS geliyor!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilerek adının Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) olarak değiştirileceğini, uygulamanın 2024'ün başında devreye alınacağını söyledi.

Zorunlu Afet Sigortası için tarih belli oldu!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletileceğini belirterek, uygulamaya alınacağı tarihi açıkladı. 

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Konut sigorta ürünlerini yine sigorta acenteleri satacak!

Sayıları 16 bine ulaşan sigorta acenteleri, ‘işimiz elden gidiyor, haksız rekabet yaratılıyor’ diye isyan ediyor. Konut sigortaları gibi sigorta ürünlerini, asli işi sigortacılık olmayan işletmelerin satmasına izin verilmiyor; bunları yine sigorta acenteleri satmaya devam edecek.

İki konuttan birinin DASK'ı yok!

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, "2 konuttan birinin DASK'ı yok. 4 konuttan 3'ünün konut sigortası yok. Gerçekten baktığınızda çok ciddi açıklar var" dedi...

Deprem sigortası, afet sonrası mali yükü azaltıyor!

İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Berrin Dinç, zorunlu deprem sigortası DASK'ı anlattı. İşte tüm detaylar...

Doğal afetler sigorta bilincini yükseltiyor!

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, deprem algısı konusunda dönüm noktası olmuş 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden geçen 18 yılın ardından DASK’ı ve yangın sigortasını değerlendirdi.

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları!

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Pendik Oto World Asya projesinde bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförleri yer alıyor...

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları!

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan projede bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler bulunuyor...

Konut kredisinde sigorta yapmak zorunlu mudur?

Konut sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların uzun vadeli ve düşük faizli konut kredisi paketlerinden faydalanabiliyor. Konut kredisinin yanında bazı sigortalar yapılıyor. Peki, konut kredisinde sigorta yapmak zorunlu mudur?

Siirt seyahat acenteleri denetlendi!

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü. TÜRSAB ve vergi dairesi müdürlüğü temsilcilerinden oluşan denetim ekibi, kentte faaliyet gösteren seyahat acentelerini denetlendi. Denetimler Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu gereği yapıldı!

Uludağ'da turizm acenteleri sezonun 19 Aralık'tan önce açılmasını istiyor!

Uludağ'da sezonun 19 Aralık 'ta açılıp 20 Mart'ta kapatılmasına turizm seyahat acenteleri sert tepkili. Turizmciler, kar yağışlarının başlaması nedeniyle sezonun bir an önce açılmasını istiyor.

Konut kredisinde sigorta zorunluluğu!

Mesken sahibi olmak için bankalardan kredi kullanan kimselere, bankalar çeşitli sigortalar yapabiliyor. Peki, konut kredisinde sigorta zorunluluğu var mı? Konut kredisinde hangi sigortalar zorunlu değil?

HDI Sigorta acenteleri Haberi

HDI Sigorta acenteleri

HDI Sigorta; Türkiye'nin dört bir yanından gelen acenteleri ile geçtiğimiz günlerde Heybeliada'da gerçekleştirilen bir organizasyonda buluştu. Türkiye'de kârlılık alanında ilk üçe giren acenteler ile birlikte bulundukları bölgede birinci olan acentelerin davet edildiği Acenteler Konseyi'nde, 30 kişiyi aşkın bir grup ile birçok önemli konu görüşüldü. HDI Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Somer'in yönettiği toplantının açılışını HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu yaptı. Hancıoğlu; HDI Sigorta'nın şu anki durumu ve şirketin gelecek planları üzerinde dururken; teknik, hasar, tahsilat gibi birçok departman yöneticileri ise acentelerin sorularını ayrıntılı biçimde...