09 / 05 / 2024

Head Ofis ödeme planı

Head Ofis ödeme planı

Setra Group Head Ofis telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. İlk bloğunda teslimlerin hemen gerçekleştiği Head Ofis projesinde ofisler 300 metrekare ve 400 metrekare alanlarla tasarlandı...

Head Ofis projesinde ikinci blok Mart 2015'te teslim!

Setra Group Ataşehir'de inşa ettiği Head Ofis'te büyüklükler 300 metrekareden başlıyor. Metrekare fiyatları kat ve özelliklerine göre 3 bin ila 5 bin 350 dolar arasında değişiyor.

Head Ofis projesinde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Head Ofis projesinde ofislerinin metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Head Ofis projesinde 13 katlı ve 23 katlı olmak üzere 2 blok bulunuyor.

Skyland İstanbul konut ve ofis ödeme kampanyası!

Skyland İstanbul'da kısa bir süre için geçerli olacak kampanya dahilinde aylık taksitler konutlarda 3 bin 800 TL'den, ofislerde 8 bin 500 TL'den başlıyor..

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Maslak Ağaoğlu 1453 Ofis ödeme şartları!

Maslak Ağaoğlu 1453 Ofis ödeme şartları kapsamında yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Maslak 1453 projesinde ofisler 1 milyon 606 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis ödeme planı!

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis ödeme planı kapsamında ilk fiyat avantajıyla yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde ofisler bu yıl içinde teslim edilecek...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Konut, ofis, home ofis ve mağazalardan oluşan proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten meydana gelen Ritim İstanbul projesi Dumankaya imzası taşıyor. Dumankaya Ritim İstanbul ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları!

Toplam 246 adet daireden meydana gelen projede 64 adet dükkan satışa sunuldu. Projede dükkan ve ofis de bulunuyor. Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme koşulları!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Lansmanı 26 Mayıs Salı günü yapılacak olan projede yer alan 52 adet ofis ve 30 adet dükkan satışa sunuluyor.

Maltepe Ritim İstanbul güncel ödeme planı!

114 ofis ve 53 home ofisin yer aldığı projede daireler 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul güncel ödeme planı kapsamında yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Ağaoğlu My Newwork projesinde faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Ofis alanlarının 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Ağaoğlu My Newwork projesinde fiyatlar ise 1 milyon TL'den başlıyor. Projede faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kartal Pega ödeme seçenekleri!

Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 28 ofis ile 11 ticari birim bulunuyor. Kartal Pega ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ödeme seçenekleri!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta yer alıyro. Sur Yapı Axis İstanbul ödeme seçeneklerine göre yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Head Ofis ödeme planı Haberi

Head Ofis ödeme planı

13 ve 23 katlı 2 blok halinde inşa edilen Setra Group Head Ofis telefon numarası hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özellikleri hakkında bilgi verelim.


Head Ofis projesinin ilk bloğunda teslimler hemen gerçekleşiyor. Satış süreci devam eden Head Ofis projesinin ikinci bloğunda ise teslimlerin 2015 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.


Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Her katında kat bahçesi bulunan proje Setra Group tarafından hayata geçiriliyor.


Setra Group Head Ofis projesinde ofisler 300 metrekare ve 400 metrekare alanlarla dizayn edildi. Head Ofis Ataşehir fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Setra Group Head Ofis telefon numarası 0 216 484 0 484 olarak belirlendi. Head Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı...