27 / 04 / 2024

Setra Group Head Ofis telefon numarası!

Setra Group Head Ofis telefon numarası!

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Setra Group Head Ofis telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. İlk bloğunda teslimlerin hemen gerçekleştiği Head Ofis projesinde ofisler 300 metrekare ve 400 metrekare alanlarla tasarlandı...



13 ve 23 katlı 2 blok halinde inşa edilen  Setra Group  Head Ofis telefon numarası hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özellikleri hakkında bilgi verelim.


Head Ofis projesinin ilk bloğunda teslimler hemen gerçekleşiyor. Satış süreci devam eden Head Ofis projesinin ikinci bloğunda ise teslimlerin 2015 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.


Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Her katında kat bahçesi bulunan proje Setra Group tarafından hayata geçiriliyor.


Setra Group Head Ofis projesinde ofisler 300 metrekare ve 400 metrekare alanlarla dizayn edildi. Head Ofis Ataşehir fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Setra Group Head Ofis telefon numarası 0 216 484 0 484 olarak belirlendi. Head Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Head Ofis Ataşehir ulaşım bilgileri: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir /  İstanbul 


Setra Group Head Ofis telefon numarası: 0216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön