06 / 05 / 2024

Healt Plus Istanbul

Healt Plus Istanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, giderek artan marka değeri ile dünyanın dört bir tarafından gelecek olan hastalara sağlık hizmeti sunacak dev bir projeyi hayata geçirecek. Projenin yatırım maliyeti 931 bin TL...

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Osman tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Alıjanı Hodk ve Özer Aktaş ortaklığında kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da  Shahryar Mohammadıasl tarafından kuruldu.

Panorama Plus, 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtıldı!

Bursa Gemlik'te yeni başlattığı proje ile inşaat sektöründe adından söz ettiren Rama İnşaat Panorama Plus projesini bu yıl 10.su düzenlenen İstanbul Gayrimenkul fuarında tanıttı.

Axis İstanbul A plus ofislerde 48 ay vade farksız ödemelerle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Axis İstanbul'da A plus ofislerde yüzde 10 kampanya indirimi!

Vatan Caddesi’nde hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde 120 aya varan vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede A plus ofisler yüzde 10 kampanya indirimi yapılıyor.

Axis İstanbul’da A Plus Ofisler 60 ay vade farksız ödeme fırsatıyla!

Sur Yapı Axis İstanbul’da A Plus Ofisinizi Sabit Kur Avantajı ve 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatıyla Alabilirsiniz.

Axis İstanbul'dan A Plus kampanya!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle hayata geçirilen Axis İstanbul'ta 'A Plus Kampanya' fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim imkânı sağlanıyor.

Axis İstanbul'dan 'A Plus' kampanya!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle hayata geçirilen Axis İstanbul'ta 'A Plus Kampanya' fırsatı sunuluyor. Kampanyada ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim imkânı sağlanıyor.

Axis İstanbul’dan A Plus kampanya!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile hayata geçirilen Axis İstanbul’un ‘ A Plus Kampanya ’ fırsatı ile ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Arsenal Divan Suites İstanbul G-Plus'ı tercih etti!

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’ dan yana kullandı.

Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi toplam 195 adet ofisten oluşuyor. Projenin yatırım değeri 45 milyon TL'ye sahip. "Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya" alıcılarını bekliyor.

Healt Plus Istanbul Haberi

Healt Plus Istanbul



İstanbul’un sağlık turizminde önemli bir cazibe merkezi haline getirilmesi amacıyla oluşturulan “Sağlık Turizm Başkenti İstanbul” Projesi’nin tanıtımı İstanbul Sütlüce’de gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Tanıtım ve İletişim Çadırı’nda gerçekleşen “Sağlık Turizm Başkenti İstanbul – Health Plus Istanbul Proje Tanıtım” programına Kamu kurumları ve sağlık sektörünün önde gelen firmaları katıldı.


“Sağlık Turizm Başkenti İstanbul - Healt Plus Istanbul Proje Tanıtım ”


Programa İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürü Uzm. Dr. Ömer Akçağıl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammet Koçoğlu, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Koordinasyon Müdürü Hasan Yılmaz, Sağlık...