09 / 05 / 2024

Healtyish bebek kapandı mı

Healtyish bebek kapandı mı

Şeyma Subaşı Eylül ayında Bebek'te açtığı Healtyish isimli kafesini masraflar çok gelince kapattı.

Şeyma Subaşı Bebek'teki lüks kafesini kapattı!

Şeyma Subaşı Eylül ayında Bebek'te açtığı Healtyish isimli kafesini masraflar çok gelince kapattı.

Bergüzar Korel'in Cihangir'deki kafesi kapandı mı?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç önceki gün Bebek’teydi. Çift, Bergüzar Korel’in Cihangir’deki kafesinin kapandığı yönündeki iddiaya cevap verdi.

1989 yılında Bebek sırtlarında ağaç katliamı!

1989 yılında Bebek'te İpar Korusu ile Katolik Kilisesi arasında kalan arazide bulunan 100 ağaç, kimliği bilinmeyen kişilerce kesilmiş. Emlak komisyoncuları, ''villa yapımına yer açmak için'' ağaçların kesildiğini iddia etmişler.

Bebek'te doğal sit alanına yapılan inşaat yargıya takıldı!

İstanbul Bebek'te Boğaz'a bakan ve doğal SİT olan arazide yapılan inşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden vize aldı ancak yargıya takıldı. Mahkeme, ruhsatsız inşaatın yıkılmasına ve arazinin eski hale getirilmesine karar verdi.

Bebek Balıkçısı Bulvar 216'da şube açtı!

Her daim İstanbul'un en iyi balıkçıları arasında gösterilen, cemiyet ve sanat hayatından ünlülerin uğrak yeri olan Bebek Balıkçısı, Pendik Marina'nın ardından Ataşehir Bulvar 216'da üçüncü şubesini açmış...

1979 yılında Bebek ve Arnavutköy koyları ikinci Haliç haline gelmiş!

1979 yılında Bebek ve Arnavutköy koyları ikinci bir Haliç haline gelmiş. Belediye'nin yeterli hizmet götürememesiyle çevredeki lokantalar ve evlerden atılan çöpler sahil şeridini her geçen gün daha da kirleniyormuş.

Bursa-İstanbul Karayolu trafiğe kapandı!

Yoğun kar yağışı ve kazalar nedeniyle Bursa-İzmir karayolunun Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa- Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

Bursa-Ankara ve Bursa-İstanbul yolu kapandı!

Bursa - İzmir Karayolu ’nun ardından, Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu Bursa - Ankara Karayolu da ulaşıma kapandı.Yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

Uludağ yolu trafiğe kapandı!

Ağaçların yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yetkililer, zeminin yumuşak olduğu yerlerde karların ağırlığına taşıyamayan ağaçların devrildiğini söyledi. Uludağ Yolu bu kez kardan değil, ağaçların yola devrilmesi sonucu trafiğe kapandı.

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

TEM Bolu Dağı geçişinin Ankara yönü ulaşıma kapandı!

Bolu Dağı 'nın TEM ve D-100 Karayolu geçişleri TIR'ların kayması sonucu Ankara yönünde kapandı. Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, TIR'ların yolların kapanmasına neden olduğunu söyledi

Elazığ'da 362 köy yolu ulaşıma kapandı!

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı..

Healtyish bebek kapandı mı Haberi

Healtyish bebek kapandı mı

Şeyma Şubası, geçtiğimiz aylarda Bebek'te açtığı Healtyish isimli kafesinin kepenklerini indirdi.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; aylık 80 bin TL kira ödeyen Subaşı, masraflar artınca kafesini kapatmak zorunda kaldı. Dükkanın kepenklerini indiren Subaşı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie... Oturuyorlar bana bakıyorlar' ifadelerini kullandı.

MASALAR GİTTİ, KEPENK İNDİ 

Büyük bir hevesle açtığı kafeyi kapatmak zorunda kalan Şeyma Subaşı, dükkanın malzemelerini de elden çıkardı. Subaşı'nın mekanından geriye sadece ismi kaldı.

Şeyma, kafesini kapatma nedenini şu sözlerle açıkladı:

"Healthyish'in enerjisini düşürdüm. Çünkü oranın sahibi benim. Herkes bunu biliyor. 'Ben geldiğimde geliyor' gibi bir sistem varsa bu işlemez. Öyle değil... Ben orada olduğum zaman, bizim çalışanlara bile enerji veriyordum. Benim enerjimle onlar bile yükseliyorlardı."

"Ben oradan çıktığım zaman, başka...