05 / 05 / 2024

hebo yapı 39. İstanbul Yapı Fuarında hangi ürünlerini sergiliyor

hebo yapı 39. İstanbul Yapı Fuarında hangi ürünlerini sergiliyor

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Emekliye yüzde 39,61 zam! En düşük emekli maaşı 10 bin 470 TL olacak! İşte kuruş kuruş hesaplanan yeni zamlı maaşlar...

Emeklileri ilgilendiren en düşük emekli aylığı miktarının tümüyle değiştirileceği açıklamaları yapılırken, yapılacak ek zam ve 2024 Ocak ayı artışına yönelik beklentiler de gündemdeki yerini koruyor. Bu kapsamda, emeklilere yüzde 39,61 zam gündeme geldi. İşte kuruş kuruş hesaplanan yeni maaşlar...

Açlık sınırı 12 bin 198 liraya, yoksulluk sınırı 39 bin 733 liraya çıktı! Ağustos'ta hangi gıda ürünlerine zam geldi? 

Türk-İş tarafından yapılan hesaplamaya göre, açlık sınırı 12 bin 198 liraya, yoksulluk sınırı 39 bin 733,03 liraya çıktı. İşte ayrıntılar...

Temmuz'da açlık sınırı 11 bin 525 lira, yoksulluk sınırı 39 bin 886 lira oldu!

BİSAM tarafından yapılan hesaplamaya göre, Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı Temmuz ayında 11 bin 525 lira, yoksulluk sınırı ise 39 bin 886 lira olarak gerçekleşti. Peki en çok harcama hangi ürünlere yapılıyor? 

Sağlık Bakanlığı’ndan bir personel alımı daha! Çok sayıda alım yapılacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin araştırmalar sürerken bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile alım yapılacağı duyuruldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda 39 müfettiş yardımcısı alacağını paylaştı.

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Malatya Kuluncak Belediyesi 39 adet gayrimenkul satıyor!

Malatya Kuluncak Belediye Başkanlığı 39 adet taşınmazın satış ihalesinin detaylarını açıkladı. İhale 11 Ekim'de Malatya Kuluncak'ta yapılacak.

Mehmet Nuri Ersoy'dan ormanlarda yapılaşma yetkisi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ormanlarda yapılaşma yetkisi ile ilgili sınırlandırmaya yönelik kanunun 39 yıl önce çıkarıldığını açıkladı.

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

TOKİ 39 ilde 145 konut ve 19 ilde 57 iş yerini bugün satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 39 ilde bulunan 145 konut ve 21 ilde yer alan 57 iş yeri satışa çıkarıyor. Müzayede, iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İlk oturum bugün ve ikinci oturum ise yarın yapılacak. 

Hollanda'da 39 bin evsiz var!

Hollanda İstatistik Bürosu'nca yapılan araştırmada 2018 yılında ülkede 39 bin 300 evsiz olduğu ortaya çıktı. Hollanda'da 2009 yılında 17 bin 800 evsiz vardı. 

Gayrimenkulde çapraz kontrol yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin 39 eylem planı hazırladı. Plan kapsamında gayrimenkul alım ve satışlarında çapraz kontrol yapılacak.

Satışların yüzde 61’i bitmemiş konut projelerinden yapıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2019 sonuçları açıklandı.Rapora göre, satışların yüzde 39’u bitmiş, yüzde 61’i bitmemiş  konut projelerinden yapıldı...

hebo yapı 39. İstanbul Yapı Fuarında hangi ürünlerini sergiliyor Haberi

hebo yapı 39. İstanbul Yapı Fuarında hangi ürünlerini sergiliyor

Hebo Yapı Satış Müdürü Başak Şahindoğan, "Güney Afrika'daki bir çok ülkeye ihracat yapıyoruz. Irak, Suriye ve 2016 başından itibaren İran bizim iyi pazarlarımız." dedi.


Şahindoğan, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda yaptığı değerlendirmede, şirket olarak bu yıl 20. yıllarını kutladıklarını belirterek, "Hazır yapı sektöründe bir çok ürün gamını bir arada bulunduran Hekim Holding kuruluşuyuz. İçerisinde prefabrik binalar, konteynerler, kabinler ve şehir mobilyaları olarak nitelendirdiğimiz ürün gamına sahibiz. Bunların içindeki Hebo City ürünlerimiz, şehrin içinde gördüğünüz her an gözünüze çarpan ve günlük hayatımıza nüfuz eden ürünler. Otoparka girerken bilet aldığınız gişe kabini, apartmanınızın önündeki güvenlik kabini, ekmek aldığınız büfe, alışveriş yaptığınız köşedeki bakkal ya da köşedeki taksi durağı, şehir mobilyası dediğimiz Hebo City ürünleri." diye konuştu.


Ürünlerinin en büyük özelliğinin her şehir dokusuna uyabilmesi...