05 / 05 / 2024

hebo yapı Gökhan Özer

hebo yapı Gökhan Özer

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar inşa edilmeli!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, ülkenin yapı güvenliği sıkıntısı çektiğini söyledi. Çeliktürk, depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi gerktiğini belirtti.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar üretilmeli!

Türkiye’nin Marmara depreminden ders çıkartmadığından dolayı Van’da aynı acıyı bir kez daha yaşadığını dile getiren Gaziantep inşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Sorun deprem değil depreme dayanıklı yapı üretilmemesidir” dedi.

Gökhan Çarmıklı: İstanbul'da gereğinden fazla yapılaşma var!

Çarmıklı Ailesi'nin son temsilcilerinden Gökhan Çarmıklı, Çeşme Boyalık Koyu'nda yer alan 7800 Çeşme Oteli'nde röportaj verdi. İş adamı son gelişmelerden özel yaşamına kadr birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

hebo yapı Gökhan Özer Haberi

hebo yapı Gökhan Özer

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hebo Yapı tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk-Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği desteğiyle gerçekleştirilen, Türkiye ve Arap ülkeleri arasında proje üretmenin ve iş adamlarını bir araya getirerek sektörel bazda ticari bir platform oluşturmanın amaçlandığı 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı, İstanbul'da gerçekleşti.

Orta Doğu bölgesindeki hazır yapı sektörü taleplerinin alındığı ve ikili görüşmelerle iş bağlantılarının da kurulduğu fuara Ürdün, Suudi Arabistan, Cezayir, Tunus, Filistin, İran, Irak, Fas ve Lübnan gibi ülkeler yoğun ilgi gösterdi.

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren fuarda, Hebo Yapı da prefabrike yapı, konteyner, Hebo City, kabin, prefabrike konut ve çelik yapı gibi ürün ve hizmetlerini sergiledi.

4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'nda Hebo Yapı'nın ürünlerinin yanı sıra projelerinde kullanılan HekimBoard...