28 / 04 / 2024

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Parlak tarafından kuruldu.

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açıldı!

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 10-13 Nisan'da!

Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Sadık Sade ve Fuar Müdürü Musa Öztürk, Şanlıurfa’da yapılacak olan Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı öncesinde basın toplantısı düzenledi...

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi, Mehmet Kızılaslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Çiçeksuyu Caddesi'nde kuruldu.

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Oskan, Buğra Elmas, Bekir Gökhan Özdemir tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mürüvet Çolakbayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı'da kuruldu.

Aleyse İnşaat Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyse İnşaat Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yıldırım, Elife Dilekçi, Zeynep Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da kuruldu.

YDM Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Lojistik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YDM Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Lojistik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Canal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Kadıköy, Osmanağa'da kuruldu.

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Yula tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan 2014 tarihinde kuruldu

Cengizler Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengizler Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Cengiz, Erkan Cengiz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan tarihinde kuruldu.

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Haberi

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat
Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar Köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları Beton,asfalt,karayolu,liman binaları,işhanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her Türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar, Otogarlar,otoparklar,garajlar,çarşı mağaza,Pazar işyeri,otel,motel,villa pansiyon,hastane,cami Dispanser,sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık Tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik Konaklama,ucuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler,sivil ve askeri inşaat ve dekorasyon...