27 / 05 / 2024

Hedefler İçin İş Dünyası Platformu

Hedefler İçin İş Dünyası Platformu

Connected Business Initiative (CBi) Türkiye Platformu, hızla artan doğal afetler karşısında özel sektörün harekete geçmeye hazır olduğunu bildirdi.

Ümit Boyner: Kira ödemeleri işletmeleri zorluyor!

Hedefler İçin İş Dünyası Platformu Başkanı Ümit Boyner, maaşlar, vergi, kira ve fatura gibi zorunlu ödemelerin devam etmesinin işletmeleri zorladığın belirtti...

İnşaatta hedefler 2019'a taşındı!

Başta gayrimenkul ve konut olmak üzere 200 civarında alt sektörü tetikleyen inşaat sektörü, Türkiye ekonomisinin lokomotifi oldu. İnşaat sektörünün büyüdüğü yıllarda ekonomi de büyüdü. Sektör büyüme beklentilerini 2019'da taşıdı...

Türkkan İnşaat sayısız projelerde başarılara imza atıyor!

Türkkan İnşaat, değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede başarılara imza atıyor. inşaat sektöründe saygın bir kültüre sahip bir firma yaratarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendiğini belirtti. Eroğlu, Türkiye'de susuz şehir kalmaması için hedefler belirlediklerini vurguladı.

Yamaç İnşaat gelecek dönem için konut sektörüne odaklandı!

İnşaat sektöründe anahtar teslim işler yapan Yamaç İnşaat, çalışmalarını beşer yıllık hedefler doğrultusunda sürdürüyor. Ziya Yamaç, gelecek dönem için konut sektörüne odaklandıklarını söyledi.

Çılgın projeler inşaat sektörünü uçuracak!

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün her geçen yıl gelişerek büyük hedefler ortaya koyduğunu kaydeden Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türkiye'nin yıllık 450 bin civarında konut ihtiyacı bulunduğunun altını çizdi.

Uludağlı ihracatçılar 2015 için temkinli hedefler koydu!

Uludağ İhracatçı Birlikleri, dövizdeki hareketler ve çevre ülkelerde yaşanan sorunlar nedeniyle temkinli adımlar atma kararı aldı. Birlikler, bu nedenle 2015 için sadece 1.1 milyar dolarlık ihracat artışı hedefliyor

İnşaat sektörü 2015'ten umutlu!

İki büyük seçimin ekonomide oluşturduğu etkiye karşın 2014'te başarılı grafiğini sürdüren inşaat sektörü, yeni yıla da büyük beklentilerle giriyor. Yeni projeler, hedefler ve heyecanlara imza atılmaya hazırlanıyor.

İnşaat sektörü 2014’ten memnun, 2015’ten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü 2014’ten memnun, 2015’ten umutlu. Sektör temsilcileri, verimli geçirdikleri 2014 gibi önümüzdeki yılda da yeni projeler, hedefler ve heyecanlara imza atmaya hazırlanıyor

İzmir'in 5 yıllık yol haritası hazır! İşte planlanan harcamalar...

9 sektöre ilişkin 257 projenin yer aldığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planında, kentte hayata geçirilecek projeler ve hedefler yer aldı ve bu hedeflere ulaşmak için 10.9 milyar liralık bütçe öngörüldü.

KUYAŞ Altın Saklama Merkezi Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilecek!

Kuyaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiller, şirketin bugün sahip olduğu arsalar üzerinde iddialı projeler gerçekleştirirken, bir yandan da kentsel dönüşüm gibi orta vadeli hedefler için adımlar attığını söyledi...

Kuyaş Gayrimenkul iki yeni proje için hazırlık yapıyor!

Kuyaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, şirketin bugün sahip olduğu arsalar üzerinde iddialı projeler gerçekleştirirken, bir yandan da kentsel dönüşüm gibi orta vadeli hedefler için adımlar attığını söyledi.

Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu!

Berker, Hager Grubu'yla birleşmesinin ardından düzenlediği bayii toplantısı ile tüm Türkiye'ye yayılan satış noktaları, bölge sorumluları ve paydaşlarıyla bir araya geldi. Berker'in bayii toplantısında hedefler ve teknolojiler konuşuldu.

Hedefler İçin İş Dünyası Platformu Haberi

Hedefler İçin İş Dünyası Platformu

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle kurulan ve ‘Hedefler İçin İş Dünyası Platformu’ çatısı altında faaliyetlerine devam eden Connected Business Initiative (CBi) Türkiye Platformu, hızla artan doğal afetler karşısında özel sektörün harekete geçmeye hazır olduğunu belirtti.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, hedefler İçin İş Dünyası Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, “Türkiye’nin bu riskler ve doğal afetler karşısında kısa vadede daha hızlı toparlanması ve uzun vadede daha dayanıklı olması için özel sektör olarak üzerimize düşen sorumluluğu almaya, kamu ve sivil toplum ile işbirliklerine hazırız” diye konuştu. 

CBi Türkiye Platformu, 17 Ağustos tarihinde ilk çalışması olan ‘KOBİ’lerde Dayanıklılık: Yeni Riskler, Yeni Öncelikler’ raporunu açıklamıştı. Platformun öncelikli çalışma alanları şu şekilde; afetlerden etkilenen...