25 / 05 / 2024

KUYAŞ Altın Saklama Merkezi Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilecek!

KUYAŞ Altın Saklama Merkezi Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilecek!

Kuyaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiller, şirketin bugün sahip olduğu arsalar üzerinde iddialı projeler gerçekleştirirken, bir yandan da kentsel dönüşüm gibi orta vadeli hedefler için adımlar attığını söyledi...



KUYUMCUKENT Gayrimenkul Yatırımları AŞ. (KUYAŞ) yeni projelere odaklandı. Kuyaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiller, şirketin bugün sahip olduğu arsalar üzerinde iddialı projeler gerçekleştirirken, bir yandan da kentsel dönüşüm gibi orta vadeli hedefler için adımlar attığını söyledi. Metiner, İstanbul'da Basın Ekspres yolu üzerinde Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park Ofis ve Merkez Plaza Blokları projelerine imza attıklarını söyledi. 



17 milyon lira Kuyaş'ın aynı bölgede biri 8 bin 500, diğeri de 4 bin 500 metrekare olmak üzere iki arsaya daha sahip olduğunu anımsatan Metiller, şöyle konuştu: "4 bin 500 metrekarelik arsada 30 bin metrekare inşaat alanında 30 milyon dolarlık yatırımla geliştirdiğimiz projeye 2014'ün ilk yarısı dolmadan başlayacağız. Türkiye'de bir ilk olacak Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Saklama Merkezi ve bünyesindeki 'Altın Saklama Merkezi'ni burada hayata geçireceğiz. Borsada işlem görenlerin altınlarının saklanabileceği özel kasa dairelerinin olacağı bir yapı hizmete sunulacak. Buradaki 7 bin 500 metrekarelik alanı KDV hariç 17 milyon liraya sattık." 



Vatan 


Geri Dön