29 / 04 / 2024

Heimtekstil Fuarı etkinlikleri

Heimtekstil Fuarı etkinlikleri

Türk firmaları Heimtekstil Fuarı'ndan memnun. Almanya'nın Frankfurt kentinde devam eden Heimtekstil Fuarı' na katılan Türk firmaları, fuardan memnun olduklarını ve de yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın açılıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı.Fuar kapılarını yarın açacak ve 27 Mayıs'a kadar devam edecek.

19. EMITT Turizm Fuarı'nda Muğla standı yoğun ilgi gördü!

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum standı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Heimtekstil Fuarı 2015 kapılarını kapattı!

Türkiye'nin yurt dışında en çok katılımcı firma ile temsil edildiği fuarlardan olan Heimtekstil Fuarı sona erdi. Fuarı yaklaşık 68 bin kişi ziyaret ederken, bu yılki ziyaretçi sayısında geçen yıla oranla yüzde 3'lük artış gerçekleşti

Türk firmaları Heimtekstil Fuarı'ndan memnun!

Türk firmaları Heimtekstil Fuarı'ndan memnun. Almanya'nın Frankfurt kentinde devam eden Heimtekstil Fuarı' na katılan Türk firmaları, fuardan memnun olduklarını ve de yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

TRANSİST Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı başlıyor!

İstanbul’da 143 yıldır toplu ulaşımın tek adresi olan İETT, bu yıl Toplu Ulaşım Haftası etkinlikleri kapsamında Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nın yedincisini düzenliyor. İETT, nostaljik otobüsleri, bu fuarda görücüye çıkaracak.

Almanya'da Heimtekstil Fuarı açıldı!

Almanya' nın Frankfurt kentinde düzenlenen dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olarak kabul edilen Heimtekstil Fuarı açıldı. Heimtekstil Fuarı' nda Türkiye 164 firmayla temsil ediliyor...

Frankfurt Heimtekstil Fuarı kapılarını açıyor!

Fuarda, üreticiler, perakendeciler ve tasarımcıların yeni ürünleri ile gelecek sezonun trendleri görücüye çıkacak. 8-11 Ocak tarihleri arasında açık kalacak fuarın ana teması "kavramsal yaşam" olarak belirendi...

Çorum Belediyesi Anneler Günü etkinlikleri adına fuar açtı!

Çorum Belediyesi'nce Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, kadın kursiyerler ve kentteki 14 sivil toplum örgütünün katılımıyla düzenlenen fuarda, "el emeği, göz nuru" ürünlerin satışı yapılıyor

2. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı, 13 Ocak'ta yapılacak!

2.Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı 30.Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında, 13-14 Ocak 2011 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center"de gerçekleştirilecek

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Heimtekstil Fuarı etkinlikleri Haberi

Heimtekstil Fuarı etkinlikleri

Almanya'nın Frankfurt kentinde devam eden Heimtekstil Fuarı'na katılan Türk firmaları, fuardan memnun olduklarını ve yoğun ilgi gördüklerini bildirdi. 


Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve Türkiye'den 157 firmanın katıldığı dünyanın önde gelen ev tekstili fuarlarından Heimtekstil Fuarı devam ediyor.


Fuara ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Türk ihracatçı dernekleri ve Türk firmaları fuarda beklentilerin üstünde ilgi gördüklerini ve iş görüşmelerinden memnun olduklarını aktardı. 


Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) Genel Koordinatörü Haşim Büyükbalcı, Türk ev tekstili firmalarının yüzde 98'ini dernek çatısı altında topladıklarını ve yaklaşık 12 milyar dolar üretim hacmine sahip olduklarını söyledi.


Fuara katılan firmalarında beklentilerin üstünde bir memnuniyet oluştuğuna dikkati çeken Büyükbalcı, "Bu fuar Türk ev tekstili için de çok önemli bir fuar. Her yıl ev tekstilinde en fazla cironun yapıldığı...