28 / 04 / 2024

Hekim Holding şirketleri

Hekim Holding şirketleri

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding, Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor.

Hekim Yapı bayileri Antalya Maxx Royal’de bir araya geldi!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı’nın geleneksel bayi toplantısı 23-26 Ocak tarihlerinde Antalya Maxx Royal’de yapıldı. Hekim Yapı’nın iş ortaklarını ve yöneticilerini bir araya getiren toplantıda 2013 yılı değerlendirildi...

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Cahit Oklap, Tekten Grup Şirketleri’nin başkanı oldu!

Tekten Holding’te üst yönetimde önemli bir değişim oldu. Cahit Oklap, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi...

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Fortune 500 Kayseri birincisi Kayseri Şeker oldu!

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları yayınlandı. Kayseri Şeker Kayseri’de birinci oldu.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Hekim Holding şirketleri Haberi

Hekim Holding şirketleri

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding şirketleri, sektörün tüm paydaşlarını buluşturan Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor. 


Konuyla ilgili görüş bildiren Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim; fuarda sektöre yön gösteren yenilikçi ürünler sunacaklarını belirtti. 

Hekim; "Bu yıl; Prefabrik Yapı, Türkiye'de bir ilk olan 8 katlı hafif çelik yapılar ve dev hangar konstrüksi^ yonlarını ziyaretçiler l ile buluşturacak. 


fözge Yapı; soft 1 mimari yapısı ile HP harmanlanan bir konut projesi ile p dikkatleri üzerine ljfe çekecek. Hebo Yapı, Mİ konteyner ve kabin ağırlıklı ürünleri ile katılım...