03 / 05 / 2024

hekim yapı fabrika yatırımı

hekim yapı fabrika yatırımı

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Hekim Yapı yaklaşık 70 ülkeye ihracat yapıyor! 

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Ayhan tarafından kuruldu...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

TOKİ'ye 'fabrika yap kirala' önerisi!

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

Gaziantep İslahiye OSB'ye 40 fabrika kurulacak!

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 40 fabrika kurulması planlanıyor..

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

Geçmişte fabrika olan AVM'ler!

Geçmişte, başta Et Balık Kurumu olmak üzere kamuya ait işletmeler satıldıktan sonra, pek çok fabrika kapatıldı ve oldukça değerli olan arazileri üzerine alışveriş merkezleri yapıldı. İşte o AVM'LER...

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

hekim yapı fabrika yatırımı Haberi

hekim yapı fabrika yatırımı

Cephe, dış cephe, yapı kaplama malzemesi ve yalıtım ürünleri ürettiklerini kaydeden Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti. Aynı lokasyonda yıl sonu itibarıyla poliüretanlı sandviçpanel fabrikalarının da üretime geçtiğini duyuran Hekim, "Fabrikalaşma yatırımlarımızın yoğun olduğu bölgelerden biri olan Adapazarı Hendek üretim tesislerimizde konumlandırılan diğer altı fabrikanın yanında bu yeni iki üretimimizle de tüm bölgelere yakınlığımızla nakliye avantajımızı kullanacağız" dedi. 


Özge Hekim, özellikle iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak kullanılan Hekimboard levhalar, izolasyonlu sandviç duvar ve cephe panelleri olarak kullanılan Hekim Panel'in yanı sıra ısı yalıtım levhaları (EPS) olarak kullanılan Hekimpor ve prefabrike yapıların yalıtımlı hazır duvarları olarak...