07 / 05 / 2024

Hekim Yapı poliüretan dolgulu sandviç panel

Hekim Yapı poliüretan dolgulu sandviç panel

"Hekim Yapı A.Ş., Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisi ile Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel hattına sahip oldu. "

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Yapı Kredi'den yüzde 50'ye varan kasko indiriminde son gün! Kaçırmayın..

Yapı Kredi’den aracınız için kasko poliçenizi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçeneğini kullanarak yüzde 50'ye varan fiyat avantajından faydalanabilirsiniz. Kasko sigortasında %50'ye varan indirimlere ek kasko tutarının %10'u kadar puan Yapı Kredi'den hediye!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Elif Aladağ, Erhan Aladağ, Erkan Aladağ ve Gökhan ALadağ ortaklığında kuruldu.

İnternetten bu işlemi yapanlar dikkat! Sahte poliçeyle 5 milyon TL'lik vurgun!

İnternet üzerinden sigorta şirketlerini taklit eden dolandırıcılar sahte poliçilerle 5 bin bişiyi dolandırdı. İddialara göre bu yöntemle 5 milyon TL vurgun yapıldı. 

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Hekim tarafından kuruldu.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Hekim Yapı yaklaşık 70 ülkeye ihracat yapıyor! 

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekim Demir Çelik Metal Hırdavat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Ayhan tarafından kuruldu...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı poliüretan dolgulu sandviç panel Haberi

Hekim Yapı poliüretan dolgulu sandviç panel

2004 yılından beri Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement üretimini gerçekleştirmekte olan Hekim Yapı A.Ş. ürün yelpazesine iki farklı ürün grubunu kattı. Bu yatırımlardan biri EPS yalıtım ve ambalaj ürünleri üretim hattı, diğeri ise EPS ve taşyünü dolgulu sandviç panel üretim hattı. Yaklaşık beş yıldır sandviç panel piyasasında Hekim Panel markası ile yer alan Hekim Yapı A.Ş., ürünlerinin dünya norm ve kalite standardı ile kısa zamanda başarıya ulaştı.


Hekim Yapı A.Ş.'nin yıllık 2.000.000 metrekare sandviç panel üreten tesisine, 2015 yılında yeni bir hattın eklenmesi ile yıllık 4.000.000 metrekareye ulaşan üretim kapasitesi sağlamış oldu. Üretim kapasitesinin 2 katına çıması ile pazardaki etkinliği belirgin bir şekilde artacak. Hekim Yapı A.Ş.'nin Hendek üretim tesislerinde kurduğu yeni Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisinin Ocak 2016 tarihinde devreye...