04 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den yüzde 50'ye varan kasko indiriminde son gün! Kaçırmayın..

Yapı Kredi'den yüzde 50'ye varan kasko indiriminde son gün! Kaçırmayın..

Yapı Kredi’den aracınız için kasko poliçenizi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçeneğini kullanarak yüzde 50'ye varan fiyat avantajından faydalanabilirsiniz. Kasko sigortasında %50'ye varan indirimlere ek kasko tutarının %10'u kadar puan Yapı Kredi'den hediye!



Yapı Kredi’ye gelip, kasko poliçenizi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini kullanarak yüzde 50'ye varan fiyat avantajından faydalanabilirsiniz. 01 Temmuz– 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya için acele edin.

Meslek indiriminden hangi meslekler yararlanabiliyor diye bakarsak; TSK Mensupları ve eşleri, öğretmen, üniversite öğretim üyeleri, emniyet mensupları, mülki idare mensupları (Vali, Kaymakam ve Yardımcıları), yargı mensupları ile Koç Ailem Üyeleri %25’e varan meslek indirimine hak kazanırlar.

Diğer bir grup ise, aracınızı kullanacak sürücü sayısına göre %20’ye varan sürücü indirimi kazanırsınız. Ve bu indirimleri mevcut poliçeniz ya da önceki aracınızın plakası ile hasarsızlık indirimlerine ek olarak alabilirsiniz.

 Yapı Kredi den yüzde 50 ye varan kasko indiriminde son gün! Kaçırmayın..

01 Temmuz ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi’nden alacağınız Kasko sigortasında kasko tutarının %10'u kadar puan Yapı Kredi’den hediye.

Kampanya kapsamında kaskonuzu almak ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza indirebilir ve Bireysel İnternet Şubesi'ne giriş yapabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için World Mobil İndir butonuna tıklayarak World Mobil'i telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Peki, Yapı Kredi Banka’da geçerli yüzde 50’ye varan indirimli Kasko sigortasının son günü ne zaman? Kasko sigortasında %50'ye varan özel indirimin diğer ayrıntıları nelerdir? İşte, detaylar…


Geri Dön