05 / 05 / 2024

HekimColorBoard levhalar

HekimColorBoard levhalar

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

3. havalimanı için tabelalar asıldı!

İnşaatı devam eden ve 29 Ekim'de açılacak olan 3. Havalimanı,  TEM ve D-100'de bulunan karayollarına ait yön levhalarındaki yerini aldı. 

Ekobord, 40. Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

40. Yapı Fuarı 23 Mayıs'ta başladı. Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katıldı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor!

Samsun'daki Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında dış cepheleri giydirilen binalara dev led ışıklı çelik levhalar yerleştiriliyor.

Konak'ta tarihi eve otopark tabelası çaktılar!

İzmir’in Konak İlçesi Hatuniye Mahallesi’nde 1301 numaralı sokakta bulunan tarihi evinin duvarlarına otoparkı işaret eden reklam ve yön levhalarına çakıldı.

İzmir Hatuniye'deki tarihi konağa zarar mı verildi?

Mustafa Kemal Atatürk ile Latife Hanım'ın nikahını kıyan İzmir'in eski Müftüsü Rahmetullah Efendi'nin 93 yıl önce yaşadığı KonakHatuniye Mahallesi'nde 1301 numaralı sokakta bulunan tarihi evinin duvarlarına otoparkı işaret eden reklam ve yön levhalarına çakıldı.

Adana Kenan Evren Bulvarı’nın adı değişti!

Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nın adı Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Kenan Evren yazan levhalar söküldü, yerine yenileri monte edildi.

Bingöl'de inşaat denetimleri aralıksız devam ediyor!

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaatta trafik levhaları, kaldırım ve yol işgali nedeniyle 107 binaya 250 TL ceza kesti.

Avansas güvenli çalışma ortamları yaratacak!

Avansas.com’un zengin ürün gamında iş eldiveninden uyarı levhalarına, toz maskesinden bilek destekli mousepad ve ekran yükselticilerine ihtiyaç duyulan en önemli koruyucu ürünleri bulmak mümkün.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi yenileniyor!

Daday Devlet Hastanesi'nin arka-ön dış cephe onarımı ve bakımı, hastaların ve hasta yakınlarının hastane içinde işlerini ve aradıklarını kolay bulabilmeleri için yön levhaları,hastane tabelaları gibi değişimler ve yenilikler yapılacak.

Yunanistan'da Spartalılar'a ait kayıp saray bulundu!

Xirokampi Laconianear köyünde kazı çalışmaları yapan arkeologlar, burada bir sarayın duvarlarına ait taşların yanı sıra, bazı duvarların içinde Grek alfabesiyle yazılmış bazı levhalar, fildişi eşyalar ve mücevher kalıntıları buldu.

Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nin dış cehpesi dökülüyor!

Hava değişimleri nedeniyle tarihi binasının dış cephesindeki travertenleri dökülmeye başlayan İbn-i Sina Hastanesi’nin farklı noktalarına ‘Dikkat traverten düşebilir’ yazılı uyarı levhaları asıldı.

Şahan Gökbakar villasını 4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Ünlü komedyenin evinin dış cephesine geçtiğimiz günlerde satılık ve kiralık levhaları asıldı. Gökbahar, villasının satışı için 4 milyon dolar talep ediyor.

HekimColorBoard levhalar Haberi

HekimColorBoard levhalar

Hekim Yapı AŞ, bu yıl 42'ncisi düzenlenen İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda yeni ürünleriyle yerini alarak, ziyaretçilerle buluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hekim Yapı 5 kıtada yaklaşık 70 ülkeye düzenli olarak ihracat gerçekleştiriyor. İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı, Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinden Amerika kıtası ülkelerine kadar ihracat her yıl düzenli olarak devam ediyor. 

Hekim Holding Yapı Malzemelerinden Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı olan Özge Hekim, fuar kapsamında yaptığı değerlendirmede, holding çatısı altında faaliyet gösteren ve 2001'de kurulan Hekim Yapı'nın Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olduklarını söyledi.

Ana markalarının HekimBoard,HekimPanel, HekimPor ve HekimPan olduğunu dile getiren Hekim, "HekimBoard A1 sınıfı yanmaz fibercement levhaların günden güne projelerde...