05 / 05 / 2024

Heksagon Mühendislik pendik

Heksagon Mühendislik pendik

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi, 4 milyon 660 bin TL sermaye ile 10 Haziran 'da Pendik, Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı' nda açıldı.

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Salih Dugan tafaından kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Bedir tarafından kuruldu.

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Retrofit Bina Hasar Tespiti Güçlendirme Ve Mühendislik Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Dehgan tarafından kuruldu.

Cec Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cec Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Dursun tarafından kuruldu.

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Onay Salih Sandıkçı tarafından kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Şerefoğlu Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğlu Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Aydın tarafından kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Heksagon Mühendislik pendik Haberi

Heksagon Mühendislik pendik

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi, 4 milyon 660 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Pendik, Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı'nda açıldı.


Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi adres: Pendik, Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı, No.1 Blok 5A Bodrum Kat...