29 / 04 / 2024

Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi Nerede

Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi Nerede

Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi Serhat Helaloğlu tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keydal tarafından kuruldu.

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Yılmaz tarafından kuruldu.

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yılmaz tarafından kuruldu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Nakliyat Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Azap Sap tarafından kuruldu.

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa A.M. Mohammed tarafından kuruldu.

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu ve Emine Tellioğlu ortaklığıyla kuruldu. 

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Jiyan Serhat Köseoğlu tarafından kuruldu. 

Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi Nerede Haberi

Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi Nerede


Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Serhat Helaloğlu tarafından kuruldu. 


Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1.Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak. 2.Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil ...ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Helaloğlu İnşaat Limited Şirketi Adres; Gümüşpala Mah.Şair Nedim Sk. No.12...