11 / 05 / 2024

Helenium Butik konut fiyatları

Helenium Butik konut fiyatları

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 148 adet konut yer alıyor. Peki Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Çağdaş Holding, Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kısa ve orta vadede önceliklerinin Bodrum'a değer katacak gayrimenkul ve turizm yatırımlarına devam etmek olduğunu ifade eden Dağlarca Çağlar, "Yaptıklarımıza ek olarak butik konut projeleri ve ticari üniteler yapmayı planlıyoruz. " dedi.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları'nın lansmanı 16 Şubat'ta!

Seçkin ve butik konut projelerinin mimarı Sevkon Gayrimenkul, Ege’nin yükselen değeri Urla'da sürdürülebilir lüks ve doğal yaşam anlayışına bambaşka bir boyut getiren yeni projesi Sevilla Kekliktepe Villaları’nı hayata geçiriyor.

Ermiş İnşaat'tan butik konut konspetine yeni bir yorum!

İstanbul Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemerist projesi ile butik konut konspetine yeni bir yorum katmayı başaran Ermiş inşaat, imza attığı her projede üst standart oluşturmayı ilke haline getirdi.

Dap İnşaat'tan Acıbadem'e 810 milyonluk büyük teklif!

Emlak Konut GYO'nun Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Ziya Yılmaz, "Buraya butik konut projesi yapacağız" dedi.

Dap Yapı Üsküdar Hava Lojmanları arazisine butik konut projesi yapacak!

Emlak Konut GYO'nun Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Ziya Yılmaz, "Buraya butik konut projesi yapacağız" dedi.

Aydınlı Grubu Florya Projesi!

Basınköy Bölgesi' nde inşa edilecek olan proje toplam 15 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek. Aydınlı Grubu Florya Projesi butik konut olarak dizayn edildi.

Aydınlı Grubu Florya'da butik konut projesi yapacak!

Aydınlı Grubu, Florya'da butik konut projesine hazırlanıyor. Teslimleri yapılan Koru Florya projesinin ortaklarından Aydınlı Grubu'nun, yapmayı planladığı yeni projesi Florya Basınköy bölgesinde inşa edilecek.

Emlak Konut Üsküdar Hava Subayları Lojmanları'nı ihaleye çıkardı!

Emlak Konut GYO, Üsküdar Barbaros Mahallesi'nde yer alan Hava Subayları Lojmanları'nı ihaleye çıkardı. Validebağ Korusu'nun yanındaki lojmanların yerine 4 katlı butik bir proje yapılacak...

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi ise Ağustos 2016 olarak belirlendi.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik projesi, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıktı.

Helenium Butik konut fiyatları Haberi

Helenium Butik konut fiyatları

Daire teslimlerinin 2017 yılı başında yapılması planlanan Helenium Butik Kurtköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. 


Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Projede yüzde 35 peşinat ödemesi yapılması durumunda 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Pendik Helenium Boutique projesinin sosyal olanakları arasında; fitness center, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları, sauna, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


İstanbul Pendik'te yer alan Kurtköy'de inşa edilen Helenium Butik Pendik Evleri Başarır İnşaat imzası taşıyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Butik Kurtköy Rezidans iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Özge...