07 / 05 / 2024

helenium twings fiyatları

helenium twings fiyatları

Helenium Twins projesi kapsamında son konutların satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor

Helenium Sky Suites fiyatları!

Helenium Sky Suites Projesi, Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 bin 500 metrekare alanda yayılan proje, 85 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor..

Helenium Sky Suites'te fiyatlar 239 bin liradan başlıyor!

Başarır İnşaat İstanbul Anadolu yakasında ‘Helenium’ markasıyla yaptığı projelere bir yenisini daha ekliyor

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suite Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başarır İnşaat'ın yeni Helenium projesi Sky Suite Kartal'da daire fiyatları 239 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Helenium Sky Suites'te satışlar başladı!

Başarır İnşaat, son halkası Helenium Sky Suites'i hayata geçirmek için kolları sıvadı. Toplam 85 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede konut fiyatları lansmana özel 239 bin liradan başlıyor.

Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Pendik Helenium Boutique'te yeni yılın beklenen kampanyası geldi. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. İşte, Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Başarır Helenium Boutique satılık!

Başarır Helenium Boutique satılık konut fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların alanları minimum 65 metrekare, maksimum ise 191 metrekare olarak belirlendi.

Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen Helenium Boutique Rezidans 148 tane konut ve 28 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları...

Pendik Helenium Boutique teslim tarihi!

Pendik Helenium Boutique daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Pendik Helenium Boutique teslim tarihi...

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları!

Helenium Boutique projesinde vade farksız ödemeler yapılıyor. 148 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. İşte Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları..

helenium twings fiyatları Haberi

helenium twings fiyatları

Kartal'da yükselen Helenium Twins Evleri, Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 4 bin 800 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan projede 2 blok yer alıyor. Projedeki bloklar 17 katlı olarak tasarlandı. 


Toplam 175 konuttan meydana gelen projede son konutların satışları devam ediyor. Projedeki 1+1'ler 210 ila 240 bin lira arasında ve 2+1'ler ise 295 bin liradan satılıyor. Proje kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Helenium Twins'te güneşlenme terasları, havuz, sauna, oyun alanları bulunuyor. Projedeki konutlar geçtiğimiz Nisan ayından beri teslim ediliyor. 


http://www.heleniumtwins.com/ 


0216 452 12...