18 / 05 / 2024

helikopterle istanbul turları

helikopterle istanbul turları

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.

Yabancı yatırımcılar İstanbul'da helikopterle arsa arıyor!

Emlak yatırımında son trend helikopter turu... Büyükçekmece, Çatalca ve İzmit'te arsa arayan yabancı yatırımcı helikopter turlarını patlattı. Özellikle son 6 ayda büyük artış var.

Stephen Wiltshire, İstanbul'u 5 günlük çalışmayla resmetti!

Helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turların ardından hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran ' Dahi Bellek ' lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Stephen Wiltshire, İstanbul' u çizdi...

Stephen Wiltshire İstanbul’u çizmeye başladı!

İstanbul semalarında 45 dakika helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turlar sonrasında hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran “Dahi Bellek” lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Stephen Wiltshire, İstanbul’u çizmeye başladı.

Dahi Bellek İstanbul'u çizmeye başladı!

Helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turlar sonrasında hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran " Dahi Bellek " lakabı ile bilinen İngiliz sanatçı Wiltshire, İstanbul'u çizmeye başladı.

Kurban Bayramı'nda tatilciler yurtdışı turlarına ilgi gösteriyor!

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller "Bu sene Şeker Bayramı’nın yaz sezonuna denk gelmesiyle birlikte, turlarımız tatilciler tarafından büyük ilgi gördü. Kurban Bayramı satışlarımız Şeker Bayramı’na göre daha hızlı ilerliyor" dedi...

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

İstanbul'da 49 euro’dan helikopter turları başladı!

Boğaz turu, Adalar’da fayton turu derken İstanbul son zamanlarda yeni bir turla tanıştı... Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini kuşbakışı görmek isteyenler için birbiri ardına ‘helikopter turları’ başladı...

İstanbul'u helikopterle keşfetmenin bedeli 49 avro!

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen 'Helisightseeing İstanbul' helikopter turu 17 Ağustos 2014 Pazar günü itibariyle başladı. Turlar, 15 dakika olarak planlanıyor ve fiyatlar seçilen koltuğa göre 49 avrodan başlıyor.

Helikopterle İstanbul turlarına yenisi eklendi!

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Antonina Turizm'in 'Havalı İstanbul' turuna yoğun ilgi!

Antonina Turizm, kültür turlarının akılda kalmasını sağlamak amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında helikopter kullanmaya başladı. İstanbul’un pek çok noktasının gezdirildiği ‘Havalı İstanbul’ turuna ilgi oldukça fazla.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

helikopterle istanbul turları Haberi

helikopterle istanbul turları

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.


Konuya ilişkin Kaan Air'in Ayazağa'daki helikopter havaalanında düzenlenen basın toplantısında konuşan genel müdür Kemal Süler, İstanbul turlarına bugün itibariyle başladıklarını belirterek, talep gelmesi halinde hafta içi de helikopterle İstanbul turu düzenleyebileceklerini söyledi.


Çok güzel ve tarihi bir şehir olan İstanbul'u havadan herkesin gezmek isteyeceğini dile getiren Süler, talebin her geçen gün artacağını ifade etti.


Süler, 7 kişi kapasiteli helikopterlerde görüş alanına göre yolcu fiyatlarının 49 ile 149 avro arasında değiştiğini kaydetti.


İlk olarak 15'er dakika olan turların isteğe bağlı bir saate kadar çıkabileceğini ifade eden Süler, bu uzun turlarda Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç'in yanı sıra...