05 / 05 / 2024

Helikopterle İstanbul turlarına yenisi eklendi!

Helikopterle İstanbul turlarına yenisi eklendi!

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.



Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.


Konuya ilişkin Kaan Air'in Ayazağa'daki helikopter havaalanında düzenlenen basın toplantısında konuşan genel müdür Kemal Süler, İstanbul turlarına bugün itibariyle başladıklarını belirterek, talep gelmesi halinde hafta içi de helikopterle İstanbul turu düzenleyebileceklerini söyledi.


Çok güzel ve tarihi bir şehir olan İstanbul'u havadan herkesin gezmek isteyeceğini dile getiren Süler, talebin her geçen gün artacağını ifade etti.


Süler, 7 kişi kapasiteli helikopterlerde görüş alanına göre yolcu fiyatlarının 49 ile 149 avro arasında değiştiğini kaydetti.


İlk olarak 15'er dakika olan turların isteğe bağlı bir saate kadar çıkabileceğini ifade eden Süler, bu uzun turlarda Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç'in yanı sıra çok sayıda farklı yerin kuş bakışı izlenebileceğine işaret etti.


Toplantının ardından havadan İstanbul'u görüntülemeleri ve izlemeleri için basın mensuplarına helikopterle tur yaptırıldı.


AA


Geri Dön