18 / 05 / 2024

yeni helikopter turları

yeni helikopter turları

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Aydın Nazilli'ye helikopter pisti geliyor!

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, 6 milyon liraya mal olan ve geçen günlerde yeni binada hizmet vermeye başlayan NTO tesislerine helikopter pisti yapmayı planladıklarını açıkladı.

Dusco Tosic’in eşi helikopter pistli ev istiyor!

Beşiktaşlı yıldız Dusco Tosic’in şarkıcı eşi Jelena, lükste çıtayı zirveye taşıdı! Sırp yıldız, futbolcu eşinin uzun uğraşlar sonucu bulduğu rezidans daireden ‘Burada helikopter pisti yok’ diyerek taşınmak istedi. Tosic de yeni ev arayışına girdi

Şişecam Düzcam projelerini mimarlara tanıttı!

Şişecam Düzcam, temperlenebilir kaplamalı cephe camlarının hayat bulduğu referans projelerini, düzenlediği helikopter turlarıyla Türkiye’nin önde gelen mimar ve cephe danışmanlarına tanıttı.

İzmir Kemeraltı Çarşısı'na yeni master planı talebi!

Ege Genç İşadamları Derneği, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın canlanması için yeni bir master plan talep etti. Derneğin hazırladığı 20 maddelik raporda çarşıya gençler, üniversiteler ile STK’ların çekilmesi ve gurme turları düzenlenmesi isteniyor.

Yabancı yatırımcılar İstanbul'da helikopterle arsa arıyor!

Emlak yatırımında son trend helikopter turu... Büyükçekmece, Çatalca ve İzmit'te arsa arayan yabancı yatırımcı helikopter turlarını patlattı. Özellikle son 6 ayda büyük artış var.

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Yeni yıl turizm sektörünü hareketlendirdi!

Yurtiçinde Antalya, yurtdışında Avrupa başkentleri ilgi görüyor. Turizmcilerin tahminlerine göre bu sene, yılbaşı turlarına harcanacak para yaklaşık 20-25 milyon Avro. Yaklaşan yeni yıl, turizm sektörünü hareketlendirdi.

İstanbul'a 5 yeni helikopter pisti!

DAP Holding, DAP Vadisi'ne, IstMarina, Dalga, Vazo, Tango ve Burgu Kulelere toplam 5 adet helikopter pisti yaptırıyor. Pistlerin sayısı 4 yıl içinde 10'a çıkarılacak.

Turizm firmaları turistlere dizi seti turları başlattı!

Türk dizilerinin Orta Doğu ve de diğer ülkelerde yayınlanmasının ardından turizm firmaları yeni bir gelir kapısı buldu ve Türkiye'ye gelen turistlere dizi seti turları başlattı.

Ariston'un yeni yoğuşmalı kombisi Cares Premium'la tanışma turu devam ediyor!

Ariston Thermo CARES PREMIUM’un lansman turları devam ediyor. Ankara ve Konya’nın da tanıştığı Ariston Thermo yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM diğer illerdeki bayilerle de tanışmaya devam ediyor...

Yurt dışı turlar ucuzladı!

Turizm firması satış ve pazarlama müdürü Sarp Özkar, "Farklı ülkeleri gezip görmek, yeni kültürler tanımak isteyen tatilseverler kış kampanyaları çerçevesinde 149 eurodan başlayan rakamlarla yurt dışı turlarını satın alabiliyor" dedi

İstanbul'da 49 euro’dan helikopter turları başladı!

Boğaz turu, Adalar’da fayton turu derken İstanbul son zamanlarda yeni bir turla tanıştı... Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini kuşbakışı görmek isteyenler için birbiri ardına ‘helikopter turları’ başladı...

yeni helikopter turları Haberi

yeni helikopter turları

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.


Konuya ilişkin Kaan Air'in Ayazağa'daki helikopter havaalanında düzenlenen basın toplantısında konuşan genel müdür Kemal Süler, İstanbul turlarına bugün itibariyle başladıklarını belirterek, talep gelmesi halinde hafta içi de helikopterle İstanbul turu düzenleyebileceklerini söyledi.


Çok güzel ve tarihi bir şehir olan İstanbul'u havadan herkesin gezmek isteyeceğini dile getiren Süler, talebin her geçen gün artacağını ifade etti.


Süler, 7 kişi kapasiteli helikopterlerde görüş alanına göre yolcu fiyatlarının 49 ile 149 avro arasında değiştiğini kaydetti.


İlk olarak 15'er dakika olan turların isteğe bağlı bir saate kadar çıkabileceğini ifade eden Süler, bu uzun turlarda Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç'in yanı sıra...